To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3290 (-10)
  Re: Ett par legobitsfrÃ¥gor
 
Hej Johan, (...) den finns endast pÃ¥ ena änden. Jürgen (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Sign-up för Eurobricks - det är dax nu ........
 
(...) Är ju redan med där jue! ;) (...) Spännande att se vad ni nu skall lotta ut... :) /Johan (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Sign-up för Eurobricks - det är dax nu ........
 
Hej alla AFOL´s! Jag tänkte bara pusha lite för den community som jag hänger mest på - <www.eurobricks.com>. Det skulle vara kul med fler svenskar där som kan bidra med sina Moc´s och åsikter. Vi fortsätter självklart vara här också. Dessutom kan (...) (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) The Inside Tour har funnits i flera år, med 2-3 "tourer" per år. Det finns flera svenskar som varit på den, vissa även fler gånger :-)! Bla Peter från (URL). Micke (URL) (16 years ago, 22-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Ett par legobitsfrågor
 
(...) Den lyser med röd färg (tänk laser) Den funkar bäst tillsammans med (URL) har 8 små hål där man sätter in fiberoptikkabel och ett technic axelhål Ett hål lyser åt gången beroende på hur axelhålet är roterat. Den kräver ström för att fungera (...) (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 20% på Lego hos City Gross
 
(...) Samma sak gäller hos EKO/Ekohallen som har samma ägare. /Johan V (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) Hade varit trevligt men är för dyrt för min smak. Undrar om det är en engångsgrej eller om det finns chans att det återkommer vid ett senare tillfälle /Johan V (16 years ago, 21-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LEGO Inside Tour
 
(...) Jodu, det hade ju varit den perfekta 50-års presenten till mig :-) Synd att jag redan är 54... Lite väl dyrt, tyvärr, annars skulle man väl fundera på det. Får vara tills den där Lottovinsten kommer (men jag spelar ju inte på Lotto!?). (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO Inside Tour
 
Läste precis om detta på Bricklinks forum: (URL) är ett 2,5 dagars studiebesök på LEGOfabriken och bakom kulisserna på LEGOland i Billund. Där man bland annat får träffa och äta middag med LEGO's designerts och besöka set-arkivet. Men det kostar ju (...) (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 20% på Lego hos City Gross
 
(...) Bara synd att man har typ 50 mil till närmaste citygross. :( Kanske lika bra det för jag har egentligen inte några pengar att handla LEGO-set för. /Johan (16 years ago, 20-Nov-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR