To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3115 (-5)
  Re: Träff till Hösten?
 
(...) Hej Jag är i alla fall definitivt intresserad av en träff /Johan (16 years ago, 17-Apr-08, to lugnet.loc.se)
 
  Udstilling i Taastrup på søndag d. 20. april 2008
 
Byggepladen udstiller tog, moonbase, borg, skulpturer, mosaikker, Star Wars m.m i Taastrup Medborgerhus fra kl 10-17 på søndag d. 20. april. Taastrup Medborgerhus ligger på Taastrup Hovedgade 71, lige ved Taastrup Station (S-tog, linie B). Vel mødt (...) (16 years ago, 16-Apr-08, to lugnet.loc.dk, lugnet.loc.se)  
 
  Träff till Hösten?
 
Hej Det har ju varit lite lugnt här ett tag och definitivt med träffarna. Jag kunde ju inte ens vara med sist...har med anledning av dödsboet från Stefan varit i kontakt med både Anders och Olof...och vad det låter är vi sugna iaf. Så finns det sug? (...) (17 years ago, 2-Apr-08, to lugnet.loc.se)
 
  Lego till Salu
 
Hej Jag vet att en del av er redan fått mejl från mig om det och att säkerligen en del sett annonser lite varstans. Stefan Jonheimer (Route 66 på bricklink) gick bort för ca 1,5 år sedan och efter den del turer så råkade jag säga ja till att sälja (...) (17 years ago, 2-Apr-08, to lugnet.loc.se)
 
  S: Modulex på Tradera
 
Jag hade inte tänkt sälja även mitt Modulex, men nu provar jag och ser efter hur intresset är. Håll utkik på mina auktioner framöver: (URL) (17 years ago, 13-Jan-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR