To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2800 (-10)
  Re: Legoplan med rc-delar
 
(...) Men jag har faktiskt en laddare som klarar det. Den som följer med Dirt crusher. Den kan ladda mellan 6 - 9,6 v och mina batterier är 9,6 v. Vad skulle hända om man tryckte i ett sånt i DC, skulle motorn klara det? Jag har satt ett av (...) (19 years ago, 10-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Legoplan med rc-delar
 
Har nån provat detta tidigare. Jag vet att tobbe byggde en lrw med rc servon men har nån gjort ett flygplan förut. Jag tänkte försöka med det. Har just börjat med rcflyg, faktiskt inte ens byggt klart mitt första flygplan än. Såg att jag behöver (...) (19 years ago, 10-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legotillverkning flyttas till kina inom två år.
 
(...) Knappast, men Lego kommer att försöka öka sin marginal och gå tillbaka till att sälja just sitt varumärke och sina bitar och inte hålla i så mycket annat. Fördelen för oss fans är väl att de nog räddar sig undan en eventuell konkurs eller att (...) (19 years ago, 9-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legotillverkning flyttas till kina inom två år.
 
(...) eller så. (19 years ago, 9-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Legotillverkning flyttas till kina inom två år.
 
(URL) (19 years ago, 7-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LRW ett måste!!!
 
LRW låter kul. Det är inget för mig iaf då jag håller på och forskar kring GMC - alltså great marble contraption. Har inga fotbollar så jag köpte en radda glaskulor och satt igång. Har haft en hel del problem men det skriver jag om i en separat tråd (...) (19 years ago, 31-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klubbartikel
 
(...) Sorry, såg detta först nu. Har en del bilder liggande. Nåja. /Tobbe (19 years ago, 24-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LRW ett måste!!!
 
(...) Min LaRWiga robot är hopbyggd än, demokörde den lite för syrrans grabb i slutet på förra veckan. Det var ström i batterierna än, men bara lite :-O Om jag inte hinner bygga något nytt får jag vara tråkig och ta samma igen. Men det hoppas jag (...) (19 years ago, 24-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LRW ett måste!!!
 
(...) Blindbygget låter bra, har inte provat det så det ska bli kul. Framför allt vore det kul om alla tog med sig sina projekt. Microcastle har jag aldrig heller försökt mej på men man kan ju ge det ett försök. //Joel (19 years ago, 21-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LRW ett måste!!!
 
(...) sakerna som jag hellst vill ha med är: 1: LRW 2: blind bygge 3: mini borg 4: ja suttit nu ett tag å tänkt men kommer inte på nått mer spec. sen över till nått anatt, jag har en gammal LEGO kartong det står nr 20 på den är det nån som är (...) (19 years ago, 20-Aug-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR