To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2650 (-5)
  Re: Förklaring till min frånvaro
 
(...) ... Välkommen tillbaka! Nästa gång kanske alla som anmäler sig borde meddela organisatören någon metod man kan nås off-line eller vice versa (mitt fel!), så att just detta problem inte uppstår igen. Annars kunde man ju ha en sekreterare och (...) (19 years ago, 19-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  Förklaring till min frånvaro
 
Jag skulle ha dykt upp på swelug 7 men det gjorde jag inte. Skälet till det är internet. Jag glömde adressändra innan jag flyttade så det var inte förräns i fredags som det började funka något men fortfarande bröts det stup i kvarten. Det var bara (...) (19 years ago, 18-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  äntligen
 
äntligen kan ja skriva igen, har ju inte gått typ sen träffen, ja tror lugnet har nått personligt imot mej... //Akira (19 years ago, 18-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Robotkampen, Borlänge
 
Å så en tidningsartikel; (URL) med robotar Segern i Robotkampen gick till Djurås BORLÄNGE Hämta och lämna bollar och en cd och befria Ruben. Allt ingick i Robotkampen. I år gick segern till Djurås. Djurås vuxna lag med Jörgen Nicklasson, 40, Henrik (...) (19 years ago, 12-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Robotkampen, Borlänge
 
(...) (URL) (19 years ago, 9-Apr-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR