To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2460 (-20)
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
"Tommy Eriksson" <tommye1@NOSPAMbredband.net> wrote in message news:IBKBHu.r6p@lugnet.com... (...) problem. Då (...) måste man (...) eftersom jag (...) via (...) PS, PayPal kräver också "kreditkort"... Kanske inte direkt, men efter en stund... men (...) (20 years ago, 7-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
"Tommy Eriksson" <tommye1@NOSPAMbredband.net> wrote in message news:IBKBHu.r6p@lugnet.com... (...) problem. Då (...) måste man (...) Hej, det låter underligt? Jag har Visa, men endast utan kredit. Allt man handlar dras "direkt" från kontot. Ingen (...) (20 years ago, 7-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Betalningsalternativ för s@h
 
Har tänkt att beställa ett par saker från s@h om ett tag men har ett problem. Då jag är arbetslös så kan jag enligt banken inte skaffa visakort och det måste man ha för att handla där. Finns det inga andra alternativ. Jag har nordeas (...) (20 years ago, 7-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LTSOI (Lego-Träffs-Svar Och Inlägg)
 
(...) Om jag fattar rätt så menar du att det skulle gå att styra rcx:en med hjälp av sändaren från tex "lortkrossaren". :D Hur. Det var ett tag sen jag höll på med ris men nått sånt minns jag inte. ska nog ta och installera det igen och ta en titt. (...) (20 years ago, 7-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Måste bara fråga. Vad betyder ULV. Är lite ny när det gäller lego forum så jag har inte lärt mig alla utryck än. (20 years ago, 7-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7: Inför bytardagen...
 
(...) Jo jag testade länken men den gav ju inget. Idén med aprilskämt är ju att man bara skämtar på den dagen och inte om den dagen...fattar inte hur de tänker. /Andreas (20 years ago, 6-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7: Inför bytardagen...
 
(...) Aj, aj. Gick du på det förtida aprilskämtet? Provade du verkligen länken i inlägget? (Förutsatt att du menar det som stod på lugnet i förra veckan) (20 years ago, 5-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7: Inför bytardagen...
 
"Andreas Rootzen" <fralst@hotmail.com> wrote in message news:IBExqv.249v@lugnet.com... (...) innan (...) förnuft (...) Vart har du läst det, och i vilken form ska de återinföras? Fler "parts-pack" via S@H eller? /J (20 years ago, 5-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7: Inför bytardagen...
 
(...) Jag är intresserad av....GRÅ BITAR...såg dessutom att det tagit sitt förnuft till fånga och bestämt sig för att återinföra dem igen i april. Trevligt... Så grå osolblekta i inte allt för små storlekar. Ev någon trycktank ...och kanske något (...) (20 years ago, 5-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  SWELUG 7: Inför bytardagen...
 
... kan det ju vara bra att veta vad vi är på jakt efter. Själv kan jag aldrig få nog av 3005:or med bokstav/siffra. Jag har väl det mesta att erbjuda - åtminstone om det är tillverkat innan 1990... :) /Tore (20 years ago, 4-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Ett hett tips till den som hinner först.
 
Jag å Harri köpte varsin från S@H för 650,- eller så för ett tag sedan ;) /T (20 years ago, 4-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Första svenska GBE?
 
Förra torsdagen och denna (jaja det var igår nu ja) så har LegoRobotkursens deltagare på KomTek i Jönköping byggt en bana och förflyttat bollar med denna genom att sätta dem efter varandra...kommmer försöka lägga upp bilder på detta som bevis och (...) (20 years ago, 4-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Ett hett tips till den som hinner först.
 
Hade mycket väl kunna köpa det själv för att sälja det var för sig och tjäna en hacka men jag har varken tid eller pengar just nu. (URL) kan redan ha gått men det ligger inte på blocket så det kan ju vara kvar. /Andreas (20 years ago, 3-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
Hej Anmäler mig till SWELUG7 Kommer med tåg till Örebro 15.55 enligt tidtabellen. Johan Vettefors (20 years ago, 3-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Announcing: SWELUG 7
 
(...) Okej, här kommer detaljerna: Alla är välkomna till Alhagsvägen 3 i Karlskoga för SWELUG-möte nummer 7 med start fredag kväll 4/3 från cirka 18. Pris: kostnader för mat delas solidariskt, den som vill donera priser till RobotWars och (...) (20 years ago, 3-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Announcing: SWELUG 7
 
To everyone it may concern: SWELUG 7 will be held 4-6 March 2005 in Karlskoga, Sweden. The details will be posted in Swedish in a followup message. International visitors happening by are welcome to contact me for details. Olof Dahlberg (20 years ago, 3-Feb-05, to lugnet.loc.se, lugnet.events, lugnet.announce)
 
  Re: LTSOI (Lego-Träffs-Svar Och Inlägg)
 
(...) Jo men kolla annars med frekvenser och så så bör det funka.ö..hade du bott lite närmare kunde du fått låna en uppsättning av mig. (...) Skulle du må va!?....Det gör ju inte heller det hela bättre av att jag har kurser i rcx-programmering för (...) (20 years ago, 2-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LTSOI (Lego-Träffs-Svar Och Inlägg)
 
(...) Jag har alltså varken mottagare eller sändare av fabrikat LEGO. Utan vill använda tredjepart sändare, mottagare och servon. Servona reglerar bara Polarity Swtiches eller Pneumatic Switches och utför inget riktigt arbete. Så att säga. Men det (...) (20 years ago, 2-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG 7, RFC! Was:Re: -Går in och bryter tystnaden-
 
(...) Hmmmm.... Jag ser framför mig en månbasmodul, typ stor samlingslokal med gott om golvyta, där de har MoonLUG-möte, med månbas, stad med järnväg, ett jättestort Castle-område, robotwars, etc. Månens gravitation gör ju att man kan bygga mycket (...) (20 years ago, 2-Feb-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Blocketfynd!
 
(...) /Tore (20 years ago, 1-Feb-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR