To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1970 (-5)
  Re: Livet i en Legostad
 
(...) LOL! (...) Fel! 1254 {SHELL Promotional Set: Service Station Series:} Select Shop Har både äpplen och bananer. Så man kan koka äppelmos och göra efterrätter med banan i ugnen :) Kolla även in 5401 {Kitchen Accessories} som förvisso är Scala (...) (21 years ago, 11-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Ny MOC: Medeltids(?)hus
 
Tjenixen, Nu har jag fullbordat ett bygge till - ett medeltida(?) hus, kringbyggd gård, etc. Jenny har hjälpt till att dekorera med diverse gubbar och tillbehör, men det syns nog inte pga. min 'utomordentliga' digitalkamera (800x600, fixfokus, (...) (21 years ago, 7-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Livet i en Legostad
 
(...) Jag har också funderat lite och har följande kommentarer: (...) Detta beror nog delvis på att Legostaden är en fascistisk polisstat, för vem skulle det annars vara som bestämmer (Brandmännen!?). Att Legostaden är en fascistisk polisstat (...) (21 years ago, 6-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Välkommen Andreas!
 
Tack...försökte lägga upp ett eget meddelande för några dagar sedan men man var av någon anledning tvungen att bli godkänd för att få posta...skulle det inte räcka att logga in och ge medlemnummer...för det är väl samma sida..? Jaja nu e jag godkänd (...) (21 years ago, 5-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Tillbaka...
 
(...) Välkommen åter! Tänkte på dig igår (innan du postade) då jag uppdaterade framsidan och "Fem nya byggen", du dominerade den ett tag men nu är du helt borta igen. (detsamma kan iofs. sägas om även mig) Hälsar, /Tobbe (21 years ago, 5-Dec-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR