To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1780 (-5)
  Re: FOTW: LösviktsLEGO! -YES!!!
 
(...) Jag ringde BH i Ö-vik och jodå, de har fått hem det idag, det kommer ut i butiken idag eller imorgon. Undrar just om det är samma uppsättning bitar som i Borlänge eller...? Det här är ju bland det bästa som hänt sedan LEGO uppfann hjulet och (...) (21 years ago, 20-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: FOTW: LösviktsLEGO!
 
(...) Hmmm, Barnens Hus finns i Ö-vik oxå... Har de inte ganska lika sortiment över hela Sverige...? *Det* måste man bara undersöka! /Tore (21 years ago, 20-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: FOTW: LösviktsLEGO!
 
Kunde inte låta bli att ta en sväng till idag, när jag ändå var ute och åkte lite bil (var till föräldrarna och hämtade upp det LEGO de köpte åt mig på Ge-Kås, Ullared). Dagens skörd blev hela fyra påsar (200,-) och 784 bitar. Dagens bitpris blev (...) (21 years ago, 19-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  FOTW: LösviktsLEGO!
 
Hej! Fick via en bekant (Ryddan) höra att de hade en kartong med lösa bitar och ett gäng plastpåsar med LEGO-logon på Barnens Hus i Borlänge! Det måste man bara undersöka! Visade sig mycket riktigt vara "lösviktsförsäljning", det var inte riktig (...) (21 years ago, 18-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: STOR tåglayout i Danmark!
 
(...) Grattis! Vi har vår femte träff här i Sverige nästa helg och då ska vi utropa SweLUG mer officiellt! Vi var tvugna att invänta er Danskar, inte kan vi Svenskar skapa en klubb innan er :) (...) Planerar att hyra en stuga eller liknande på (...) (21 years ago, 17-Oct-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR