To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1780 (-10)
  Re: FOTW: LösviktsLEGO! -YES!!!
 
(...) Jag ringde BH i Ö-vik och jodå, de har fått hem det idag, det kommer ut i butiken idag eller imorgon. Undrar just om det är samma uppsättning bitar som i Borlänge eller...? Det här är ju bland det bästa som hänt sedan LEGO uppfann hjulet och (...) (21 years ago, 20-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: FOTW: LösviktsLEGO!
 
(...) Hmmm, Barnens Hus finns i Ö-vik oxå... Har de inte ganska lika sortiment över hela Sverige...? *Det* måste man bara undersöka! /Tore (21 years ago, 20-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: FOTW: LösviktsLEGO!
 
Kunde inte låta bli att ta en sväng till idag, när jag ändå var ute och åkte lite bil (var till föräldrarna och hämtade upp det LEGO de köpte åt mig på Ge-Kås, Ullared). Dagens skörd blev hela fyra påsar (200,-) och 784 bitar. Dagens bitpris blev (...) (21 years ago, 19-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  FOTW: LösviktsLEGO!
 
Hej! Fick via en bekant (Ryddan) höra att de hade en kartong med lösa bitar och ett gäng plastpåsar med LEGO-logon på Barnens Hus i Borlänge! Det måste man bara undersöka! Visade sig mycket riktigt vara "lösviktsförsäljning", det var inte riktig (...) (21 years ago, 18-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: STOR tåglayout i Danmark!
 
(...) Grattis! Vi har vår femte träff här i Sverige nästa helg och då ska vi utropa SweLUG mer officiellt! Vi var tvugna att invänta er Danskar, inte kan vi Svenskar skapa en klubb innan er :) (...) Planerar att hyra en stuga eller liknande på (...) (21 years ago, 17-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Rapport från Ullared
 
Hej! Har en proxy nere i Ullared och Ge-Kås idag som ringde in en del nummer och pris; <set:1356> Stunt Man Catapult 14,95 <set:3425> Grand Championship Cup 449,- <set:4016> Racer 3,95 <set:4704> The Chamber of the Winged Keys 99,- <set:4722> (...) (21 years ago, 17-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: STOR tåglayout i Danmark!
 
(...) Ja, det er et imponerende layout. Samtidigt så var det Byggepladens første klubarrangement og det var en stor succes, som vi måske vil gentage på et senere tidspunkt. Husk at hvis i alligevel skal til Legoland Billund og overnatter i området, (...) (21 years ago, 17-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  STOR tåglayout i Danmark!
 
Hej! Är och "lurkar" lite hos våra danska grannar, de har varit och kikat på en stor privat tåglayout! "Today's railway are 485m long ( 425m 12v + 60m 9v), 75 remote controlled switches + 20 manuel switches, 100 signals, 47 12v and 28 9v (...) (21 years ago, 16-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5!
 
Hej! Några som väntar på att Ni ska dyka upp på träffen bad mig skicka en hälsning: (URL) kunde tyvärr inte vara med på gruppfotot då de har viktiga sysslor att sköta, men även de hälsar så gott! (idén med gubbarna tillhör Brian Muzas men jag lånar (...) (21 years ago, 16-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5!
 
(...) Rättelse, har den tionde på gång! Nu ska det i sanningens namn sägas att tre av dessa "bara" är korridorer, varav den ena verkligen är minimalistisk. Vän av ordning kommer säkert att ha ett och annat att invända med, men jag anser att den (...) (21 years ago, 15-Oct-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR