To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1330 (-5)
  Re: Kronor per bit-lista från S@H
 
(...) Som jag skrev är några av dem "Sold Out", andra "Backorders accepted" men de flesta är "Availible Now" och min browser var inställd på Sverige som "Ship to country" så det ska inte vara några problem att beställa! /Tobbe (22 years ago, 24-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kronor per bit-lista från S@H
 
(...) Jag glömde skriva min vanliga snutt att man ska radera SPAM när man skickar mail, min mailadress StPnAtM utan SPAM är alltså tnt :) Jag mailar den till dig nu. /Tobbe (22 years ago, 24-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Dumt Fôlk.
 
(...) Tråkigt med Ge-Kås, som sagt har de varierat utbud. (...) Kort svar: Nej. Det finns de som använt den till saker men den är rätt "dum" och svår att integrera med annat. En del har dock byggt rätt coola walkers med dem. (...) Det fungerar inte (...) (22 years ago, 24-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kronor per bit-lista från S@H
 
Din emailadress fungerade inte. Men skicka gärna Excellistan till mej (e.henrik@telia.com) /Henrik (22 years ago, 23-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Kronor per bit-lista från S@H
 
Kan alla dessa set köpas i Sverige då? Det är ju det Stora Problemet med Lego Shopathome. :P (22 years ago, 23-Jan-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR