To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1300 (-5)
  Fler bulk-set
 
Tjoade in på Lego World Shop, tittade under Themes/Creator, och vips! hittade jag några ekonomipack "vanliga bitar". (Fast butikerna lär ligga 20% under detta, mina 2 lokala gör det, och det är INKL frakt.) Men om du inte har en lokal butik som har (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Dumt Fôlk.
 
Tobbe: TACK för det suveräna svaret! Dock verkar inte sökmotorn på BR-leksaker vara så bra, sökte på Lego Technic och fick upp 6 set, men dom hade fler, för det fanns "rekommenderar även"-länkar till andra. En del av dina BR-länkar funkade inte (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Dumt Fôlk.
 
(...) Det känns som du missciterar Fröding en smula, medvetet? Ur Räggler å paschaser, Boka numra ett, 1895 Dumt Fôlk av Gustaf Fröding Å gubevars för dumt fôlk! Att en annan, sôm inga lärdom har, int allti ä sôm en ska, d'ä inga unner, men når di, (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Nybörjarfrågor
 
(...) De fanns före jul (finns?) hos Kaufhof i Tyskland för 40 Euro, dyrare an i USA men ändå ganska billigt. Hittade den inte här i Nancy, men jag tror den såldes för samma pris också i några affärer i Frankrike. (...) Precis. Jürgen (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Nybörjarfrågor
 
(...) Välkommen! (...) Om du blir medlem i Lugnet får du ett medlemsnummer och inloggning, då kan man logga in via webgränssnittet och posta hej-vilt utan verifieringar. Jag var skeptisk, för att underdriva, till en början men nu tycker jag (...) (22 years ago, 16-Jan-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR