To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1260 (-5)
  Brikwars?
 
Hej!, här är mannen som inte fick åka. Blev det något Brikwars eller hemsida? Undra' bara... /Sebbe (22 years ago, 14-Dec-02, to lugnet.loc.se)
 
  LEGO-festen snart igång!
 
Hallåj, nu sitter jag här och dikterar regler. Allt LEGO är på plats, banan är uppsatt och testad av en husbil. Här är lite teasers: (URL) kommer Harri, Röde och hans kompis inramlande, då är det bara att sätta igång! Hälsar, /Tobbe (22 years ago, 14-Dec-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
Hej hallå! Nu börjar det dra ihop sig. Det verkar som den enda aktivitetsdagen blir lördag, men jag kommer att i görligaste mån transportera LEGO till kontoret under kvällen och försöka hinna sätta upp rampen till ULV. Jag kommer att finnas på (...) (22 years ago, 13-Dec-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
Snabb uppdatering: Jag har två 'Ja' under lördagen, så om ingen faller bort blir vi tre personer. Jag har även en trolig och tre kanske så det kan bli sju stycken :) Några till kanske tittar in under dagen, mest för att se vad vi är för galningar (...) (22 years ago, 9-Dec-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
(...) Wohoo! Det vore kanon! /Tobbe (22 years ago, 5-Dec-02, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR