To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1235 (-10)
  SV: Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
(...) Dock verkar du har glömt mig. :) Jag vill gärna komma, ska bara undersöka om jag har råd... /Tommy (22 years ago, 29-Nov-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
Tjo! Nu har jag mailat inbjudan till 34 adresser, medlemmar på Lugnet samt _alla_ som skrivit i loc.se sedan tidernas begynnelse... I eftermiddag ska jag skriva en kort engelsk inbjudan och skicka till announce, loc.dk, loc.no och loc.fi. /Tobbe (22 years ago, 29-Nov-02, to lugnet.loc.se)
 
  Inbjudan till LEGO-fest 13:e december!
 
Hej! Igår beslutade jag mig för att köra på och ha en LEGO-fest oavsett om någon kommer eller inte, ja, kanske inte så drastiskt men kommer en (1) förutom mig är det GO! Anledningen är att jag var på kontoret och insåg att det är en förträfflig (...) (22 years ago, 29-Nov-02, to lugnet.loc.se)  
 
  Re: Ordering stuff from norway.
 
Og stakkars meg som bor langt oppe i Nord; Tromsø i Nord-Norge. Men har heldigvis en søster i Tyskland som er grei og snill. Og så har jeg skaffet meg kredittkort :) Så nå har jeg allerede brukt mine første store lapper på S@H.... Hilsen fra nord (...) (22 years ago, 28-Nov-02, to lugnet.loc.no, lugnet.loc.se)
 
  Re: Ordering stuff from norway.
 
(...) 5 mil från Ö-vik, det blir bara 21 mil från S-vall, ett stenkast med andra ord (med Norrlands-mått mätt). Jag var i Ö-sund för inte så länge se'n eftersom en kompis från Katrineholm flyttat dit, och åker gärna dit igen eftersom han har (...) (22 years ago, 28-Nov-02, to lugnet.loc.no, lugnet.loc.se)
 
  Re: Ordering stuff from norway.
 
Kom ihåg att 'Ibbe' bor i Motala... (22 years ago, 28-Nov-02, to lugnet.loc.no, lugnet.loc.se)
 
  Re: Ordering stuff from norway.
 
(...) Mig veterligen finns det inte lugnettare i Östersund, dock bor Tore Eriksson i Sundsvall om jag minns rätt... Bor inte Pehter 'Ibbe' Abrahamsson uppe i norr också? Eller var det söderut? /Tobbe (22 years ago, 28-Nov-02, to lugnet.loc.no, lugnet.loc.se)
 
  Re: Ordering stuff from norway.
 
(...) *kikke ut mot Østersund* Siden mine venner i Kõln reiser tilbake til moderlandet i morgen, har jeg mista postadressen jeg har brukt til å handle S@H, men kanskje en kjøretur til Systembolaget kunne kombineres med en lugnetter i omerådet rundt (...) (22 years ago, 27-Nov-02, to lugnet.loc.no, lugnet.loc.se)
 
  Re: Hemsida?
 
(...) Hej och välkommen! Ingen hemsida än så länge, det är inte ens säkert att SweLUG är ett bra namn, SELUG är väl mer efterstandardmått. Saker jag skulle vilja disskutera på en framtida träff (vart och när den än må bli). Du kan se bilder från vår (...) (22 years ago, 27-Nov-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SweLUGfest datum?
 
(...) Håll oss a jour, jag har då i vart fall lokalen tillgänglig hela 2002 och med tur även i framtiden fast det ser mörkt ut... /Tobbe (radera SPAM ur mailadressen vid svar till min e-mail) (22 years ago, 27-Nov-02, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR