To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1075 (-10)
  Re: UCS X-Wing?
 
(...) Hm... De hade dem på rea på Barnens Hus i Borlänge, om jag kommer dit ska jag kolla om de är kvar (inte troligt iom att det var innan julhandeln). Isf. kan jag köpa med en kartong till träffen (handlar givetvis inte utan att ha OK:at det med (...) (23 years ago, 3-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  UCS X-Wing?
 
Är det någon som har sett UCS X-Wing till vettigt pris någonstans? Jag hittar den ingenstans här i Eskilstuna, och min yngste grabb fyller snart 12... -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
Trevligt att höra att vi verkar bli fler än förra året i alla fall. Men det är fortfarande flera som vi inte har hört från. (Tobias till exempel) Kom igång och anmäl er nu om ni inte har nån väldigt bra ursäkt att slippa! :) /Tommy (Som förberedde (...) (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
Tjoho! Jag planerar att dyka upp under lördagen, men om det blir tillräckligt trevligt för mig att övervinna min övernattningsfobi återstår att se ) Jag tar dock med grejjer för dylik aktivitet :) Jag hoppas hinna klart med mitt massförstörelsevapen (...) (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna - Kom loss nu!
 
Anders Isaksson skrev: (...) Jeg ved desværre endnu ikke om jeg får råd til at komme til Eskilstuna, men det er ikke helt usandsynligt. Jacob (23 years ago, 2-Jan-02, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
Jag kommer till legoträffen i Eskilstuna den 12-13 januari 2002 Väl mött/Johan Vettefors (23 years ago, 31-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Suck, jag är bokad på annat. X-p~~~~~ Om det inte är så många som kan den helgen kanske det funkar med en annan helg? *blink blink* BTW Jag såg att LEGO kommit ut med ett Creator-spel (brädspel/board game) som verkar kunna vara en (...) (23 years ago, 29-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna - Kom loss nu!
 
(...) Kom loss nu, fler än två stycken är väl intresserade! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 28-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Kan läsa recensionerna. ;) (...) Nåja, dom verkar ju ha den starka sidan att dom är korta i alla fall. :) (...) Jo jag vet. Själv sysslade jag ett tag med att hitta på regler där trupperna rörde sig i grupper, då blev det i alla fall något (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Nah... Du får väl ta med ett bord också så ordnar det sig. :) (...) Det funkade utmärkt för mig. (IE 5.0) /Tommy (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR