To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1070 (-5)
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
Jag kommer till legoträffen i Eskilstuna den 12-13 januari 2002 Väl mött/Johan Vettefors (23 years ago, 31-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Suck, jag är bokad på annat. X-p~~~~~ Om det inte är så många som kan den helgen kanske det funkar med en annan helg? *blink blink* BTW Jag såg att LEGO kommit ut med ett Creator-spel (brädspel/board game) som verkar kunna vara en (...) (23 years ago, 29-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna - Kom loss nu!
 
(...) Kom loss nu, fler än två stycken är väl intresserade! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (23 years ago, 28-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Kan läsa recensionerna. ;) (...) Nåja, dom verkar ju ha den starka sidan att dom är korta i alla fall. :) (...) Jo jag vet. Själv sysslade jag ett tag med att hitta på regler där trupperna rörde sig i grupper, då blev det i alla fall något (...) (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Inbjudan till Lego-träff i Eskilstuna
 
(...) Nah... Du får väl ta med ett bord också så ordnar det sig. :) (...) Det funkade utmärkt för mig. (IE 5.0) /Tommy (23 years ago, 17-Dec-01, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR