To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1050 (-10)
  Re: Fynd!
 
(...) Jäpp där så blev det ett impulsinköp när man hittade den. Jag som bara skulle in och titta... Fy på mig! Jag som sparar ihop till en Metroliner och litet annat smått och gott från S@H. (...) Och bruna stolar och trevlig minifig... Om någon (...) (23 years ago, 26-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Modell med svensk förebild
 
Hej Är det inte dags att det börjar komma lite modeller med svenska förbilder på BrickShelf. Jag har plockat fram en gammal dat-fil av ett Rc-lok som jag gjorde för ett antal år sedan. (URL) är lite större så jag vidgade spårvidden med en knopp från (...) (23 years ago, 25-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
Anders Isaksson skrev: (...) Jeg tjekkede lige SJ's websted. De vil køre mig til Eskilstuna og tilbage for 1.288 SEK. Man kan godt nok få en del LEGO for de penge, men jeg vil se om jeg kan arrangere en god undskyldning for alligevel at tage i den (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
Om vi vill få ditt folk till en träff runt tretondan så kanske inte LUGNET är det bästa kanalen. Just med tanke på hur lite trafik det brukar vara här. Jag har en lista på folk i sverige som har mailat mej om olika lego grejer. Vad sägs om att maila (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
(...) Naturligtvis, men inte för mitt bankkonto... (...) Billund revisited, javisst, räkna med mig! /Tore (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
(...) Jodå (...) Det skulle vara smidigt med tanke på att det är nästgårds från mig :) Trettonhelgen är annars uppbokad av annat. /Pehter -- Pehter "Ibbe" Abrahamsson Motala (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
"Jacob Sparre Andersen" <sparre@nbi.dk> skrev i meddelandet news:3BFAC658.D9731A...@nbi.dk... (...) i (...) många (...) diskuteras (...) Ja, eller snarare på lördagen, 5 januari. Jag har inte postat någon officiell inbjudan än, utan tänkte att vi (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
"Tore Eriksson" <tore.eriksson@mbox3...wipnet.se> skrev i meddelandet news:Gn56M1.5EG@lugnet.com... (...) Vadå? 600 km är väl en barnlek för din fina bil? <lds> (== försvenskat <gdr>) Skämt åsido, det är synd att du sticker just nu, men vi får väl (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Maffiga 10k-serien
 
Hej alla, Jag tog mig för att beställa lite från S@H. En #10000 Guarded Inn Legend Edition och en #10019 Rebel Blockade Runner. Maffiga modeller. Guarded Inn är ett klart tillskott till min Castle-samling och jag har sällan sett något så imponerande (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Fynd!
 
Hej alla! Nu när jag ändå är igång och skriver meddelande: Jag hittade 3033 (aka Blue 1200 brick tub) på Sagoland i Linköping. Den kostar 455:- och innehåller som sagt 1200 bitar från 1x1 till 2x8. Det fanns ett tjugotal tubbar i butiken. 455 (...) (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR