To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 801
  Re: LEGO Herfstmanifestatie in Zwolle, Nederland
 
(...) Hoi, Ik hoop om ook van de party te zijn, eventueel met vrouw en kinderen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. 1)Is daar in de buurt mogelijkheid om te overnachten? We kunnen er dan een week-end van maken. 2) Kunnen we ook eigen creaties (...) (23 years ago, 15-May-01, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: LEGO Herfstmanifestatie in Zwolle, Nederland
 
(...) Hallo Ludo, Het zou leuk zijn om je een keertje in levende lijve te ontmoeten. We zijn op het moment druk bezig met de voorbereidingen voor de manifestatie. Een van de dingen die we aan het bespreken zijn, is de overnachtingsmogelijkheden. We (...) (23 years ago, 15-May-01, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: LEGO Herfstmanifestatie in Zwolle, Nederland
 
Hoi Sybrand en Ludo, (...) Gewoon ja zeggen joh, ik heb uit wel ingelgte brom begrepen dat er nogal wat m2 ruimte is voor eigen modellen. (...) Nico (23 years ago, 17-May-01, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: LEGO Herfstmanifestatie in Zwolle, Nederland
 
(...) Beste Nico, Wij als bestuur willen graag intern daar eerst over overleggen. Dat daar waarschijnlijk wel een OK uit zal komen is prima, Maar daar Jij niet in het bestuur van de organisatie van de "LEGO Herfstmanifestatie in Zwolle, Nederland" (...) (23 years ago, 18-May-01, to lugnet.loc.nl)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR