To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 520
  Slechte verbinding ?
 
Hallo allemaal, Ik heb al een paar dagen problemen om via internet berichten langer dan 5 regels naar Lugnet te posten. De voortgangsbalk blijft tenkens op ca. 30% steken. Heeft 1 van jullie dit probleem ook ? (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: Slechte verbinding ?
 
(...) Ik heb geen problemen met het posten op Lugnet. Tenminste vanaf m'n werk waar we een vaste verbinding hebben. Thuis met m'n kabelverbinding via Chello wil het de afgelopen paar dagen inderdaad niet al te goed vlotten. -Frank (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: Slechte verbinding ?
 
PTT-ISDN op TrefPunt: geen enkel probleem. Klaas Meijaard Manfred Moolhuysen schreef: (...) (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: Slechte verbinding ?
 
(...) Ik zit ook op Chello. Tot voor kort was ik niet eens erg ontevreden ermee, maar nu is het een slakkenhuis. Ik kon de hele dag al niet antwoorden. Daarom ga ik meedoen met de "ik vraag mijn geld terug actie" op: (URL) (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: Slechte verbinding ?
 
(...) ook mee te maken hebben :-) Doe eens een "tracert www.lugnet.com" in een DOS venster om te zien waar de bottleneck zit (mijn traceroute zag er in elk geval ZEER vaag uit, wat op problemen kan duiden, ik zag in de trace een 192.168 IP adres, (...) (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  [OT] Re: Slechte verbinding ?
 
"Jan-Albert van Ree" <javanree@3dgamers.com> wrote in message news:39CA800D.C2996C...ers.com... (...) dagen (...) ermee, (...) daar (...) Ik heb ook nog nooit echte problemen met Chello gehad tot afgelopen weekend :-( Nonstandaard... een (...) (24 years ago, 21-Sep-00, to lugnet.loc.nl)
 
  Re: [OT] Re: Slechte verbinding ?
 
(...) Hier in de omgeving is het de laatste tijd juist beter... vorig jaar December tot Februari was totale uptime maar 65 a 70% maar nu laatste 3 maanden slechts 2 maal een storing van een paar uur. (...) Inderdaad Linux... met een eigen DNS (...) (24 years ago, 22-Sep-00, to lugnet.loc.nl)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR