To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.nlOpen lugnet.loc.nl in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Nederland / 1441
    toychamp —Saskia van Doesburg
   Kent iemand de speelgoedwinkel keten Toychamp? Is iemand er ooit geweest?(en dan specifiek het filiaal in Eindhoven) M.a.w. is het wat? toychamp.nl doet niks. Groet Saskia (22 years ago, 29-Nov-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: toychamp —Rengenier Mulder
     Ik zou er voor de LEGO niet voor omrijden. In Hilversum zit er ook een, en ze hebben hetzelfde assortiment als de Intertoys ed. (misschien iets meer hele grote dozen). Prijzen zijn hetzelfde en ook geen aanbiedingen om over naar huis te schrijven. (...) (22 years ago, 29-Nov-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: toychamp —Stefan van Zwam
   Waar zit die dan in Eindhoven? Ik heb er nog nooit van gehoord... Stefan. -- --- New film by YellowHead Studios: Animation Class Lesson 1. (URL) and Save target As... "Saskia van Doesburg" <info@doesdigitals.nl> schreef in bericht (...) (22 years ago, 30-Nov-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: toychamp —Saskia van Doesburg
    "Stefan" <wandrer@wanadoo.nl> schreef in bericht news:H6EKEv.48E@lugnet.com... (...) Op de NoordBrabantlaan. Daar bij de Nettorama en zo op industrieterrein De Hurk (grote Praxis/voorheen Marktkauf/voorheen Brands zit daar ook) Maar ik hoor dat het (...) (22 years ago, 1-Dec-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: toychamp —Ronald Troost
   In lugnet.loc.nl, Saskia van Doesburg writes: Hallo Saskia, (het is misschien wat laat dat ik reageer, maar ik merkte dat ik me eerst moest laten registreren) (...) Ga nooit op informatie af die anderen je geven. Die is niet altijd betrouwbaar, kijk (...) (22 years ago, 9-Dec-02, to lugnet.loc.nl)
   
        Re: toychamp —Stefan van Zwam
   "Ronald Troost" <r.troost@home.nl> wrote in message news:H6v2nB.KJx@lugnet.com... (...) In dit geval had Saskia gelijk: ToyChamp Eindhoven is niks bijzonders (behalve dat ze een Yoda Sculpture hebben staan, zie je niet vaak in de gewone winkel). Het (...) (22 years ago, 24-Jan-03, to lugnet.loc.nl)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR