To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *60 (-5)
  Club of Europe
 
Hello everybody, De Bouwsteen is the Dutch LEGO users group and has currently almost 600 members. Amongst other activities, we organize three club events a year and we are also actively participating in LEGO world, the biggest LEGO event of Europe, (...) (21 years ago, 4-Mar-03, to lugnet.loc.be, lugnet.loc.ch, lugnet.loc.de, lugnet.loc.es, lugnet.loc.pt, lugnet.loc.gr, lugnet.loc.pl, lugnet.loc.fi, lugnet.loc.cs, lugnet.loc.cz, lugnet.loc.ro, lugnet.loc.ru, lugnet.loc.si, lugnet.loc.sk)
 
  hallo
 
Pisze po polsku bo i tak pewnie mnie zrozumiecie - skoro ja moglem was zrozumiec :))) Jestem Lego fanem z Polski. Najbardziej lubie Lego pociag. (vlaki :))) Pozdrawiam. Kris Gras just in case you'll have problems :))) I'm writeing in polish - (...) (22 years ago, 12-Nov-01, to lugnet.loc.cz)
 
  *** UPOZORNENI PRO TY KTERY SEM PRIJEDOU ***
 
Heya ! Tohle je posledni zprava na skupine loc.cz Presunuli jsme se na spolecnou Cesko-Slovenskou skupinu loc.cs Bye ! LEGO FANS (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Mindstorms a Legovy Hry
 
(...) U nas jedna banka nepresla cez Y2K a vsade uvadzali miesto 3.1.2000 datum 3.1.3900. ;))) Neviem preco prave 3900, ale nevadi... nejako v tom nevidim logiku, ale bolo to tak. Videl som to aj na ich stranke. ;)) Aj na uctoch to tak vraj (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Noooooo.... tak u nas to je horsie !!! U nas nesmies jazdit ked si vypijes. U nas su policajne hliadky a tie zastavuju nahodne auta. V noci je ich jak nasratych. A dychove skusky sa robia casto. Hlavne v noci. Takze tuto to moc ldi neriskuje. (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR