To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.czOpen lugnet.loc.cz in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Ceská Republika / *25 (-5)
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Ferrari milion dolarov ??? To vychadza na 42 milionov korun... Tu v Europe dostanes Ferrari za 20 milionov, aj menej. V Bratislave mal Ferrari boss jednej mafie. Ale koncom leta ho zastrelili... tak neviem komu zostalo to Ferrari. ;) (...) No. (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) No je to na Slovensku v Bratislave na Devine. To je taka zrucanina hradu este z Velkomoravskej rise. Je tam pekny vyhlad na Dunaj, na Rakusko a je vidiet az do Viedne ked je pekne. Heh... ale inak, kazdy kto si pozrel tu fotku sa ma pytal, ci (...) (25 years ago, 29-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: P.S. :-)
 
(...) okuliarmi. ;)) (...) Hezky fotky ;) Je to na slovensku nebo jste nekde na rekreaci? Kdo jsou ty ostatni lidi v tech obrazcich a v jakym meste vlastne bydlis? Pokusim se oskenovat svoje foto jestli nejake najdu! Myslim si ze jsem byl naposledy (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) Tady je Corvette povazovano za nejlepsi sportovni auto pro lidi ktery si nemuzou dovolit ty opravdovy sportovni auta jako ferrari, lamborghini, etc. Ferrari tady stoji asi milion dolaru. Lamborghini asi 250.000 Taky jsem videl lamborghini jet (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)
 
  Re: Jsou tu 2 lidi! (Bylo: Re: Je tu nekdo?)
 
(...) To nie je len u nas, akoze v Cechach a na Slovensku, ale v celej Europe v podstate. V Europe je palivo dost drahe. Pretoze tu nie je nikde ropna krajina. V Europe sa nikde netazi ropa v takom mnozstve, aby sme si mohli dovolit mat lacny (...) (25 years ago, 28-Dec-99, to lugnet.loc.cz)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR