To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / 12
    Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) No to ano. U nas su moderne rozne "talkre", "chaty", kde sa ludia rozpravaju. Sam som jednym zo spravcov najvacsieho slovenskeho talkra. Viem co to je pre tych ludi. Sedia tam v lete... ked sa da ist k vode. Proste stale. V noci. Hmmm Ja som (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) Hmmm (...) Hehe, neni spatny sedet u internetu ale vsechno s mirou! Neni dobry vymenit mezilidsky kontakt tedy clovek s clovekem za clovek s pocitacem. Ja to taky delam ale jenom kvuli tomu ze tady nemam s kym vypadnout tedy vubec. :( Ja (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) No to je inak... ja sem pisem o - no teraz je presne 3:42am - a v tomto case sem pisem obvykle. ;) Teda medzi 3:00 a 5:00am. Ja sa na Internet doma nahlasim okolo 1:00am a som tu do 5:00am, niekedy dlhsie. A potom idem spat na par hodin... (...) (24 years ago, 19-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) nahlasim (...) tak to jsem delal taky, jednou jsem zustal vzhuru celou noc. Zrovna clovek z Dya (coz je Francouzsky obchod s legem na internetu) sem napsal ze maji club cars 4547 asi za 40 dolaru za kus. Na ebay se to prodava za 200+. Hned (...) (24 years ago, 20-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) mna (...) Ano. Lebo, keby LEGO zacalo vyrabat vyrobky bez "studs", tak by to sice bolo prevanae pod znackou LEGO, malo by to tu dobru kvalitu, ale neplnilo by to uz tu funkciu aku to ma mat - cize skladanie a kombinovanie viacerych suciastok (...) (24 years ago, 30-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) na (...) Ano proto mam o moc vic rad model team nez technic. V model teamu jsou z velky casti soucastky z ruznych "themes" lega a vetsina z nich maji na sobe "studs" ;))) Technic ma ted v sobe prevazne soucastky na kterych nejsou "studs" ale (...) (24 years ago, 30-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Rene Virsik
    (...) No ano, ale Technic je zas dobry v tom, ze je tam ta funkcnost. Proste tam by malo ist o to, aby sa s tym dalo robit co najviac veci. Aby to malo co najviac funkcii. Proste mala by tam byt ta technicka funkcnost modelu. A ten dizajn, alebo (...) (24 years ago, 6-Feb-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Dobrodruznici —Dan Jezek
   (...) Fabuland se mi taky hodne libi. ;) Skoda ze ho uz nevyrabi. Vlastnil jsem jenom dva mini-modely jako malej kluk. Vzdycky jsem obdivoval ty velky Fabuland mesta v katalogu. Dnes uz muzes fabuland dostat jen na ebay a to za astronomicky ceny ;( (...) (24 years ago, 7-Feb-00, to lugnet.loc.cs)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR