To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 710
    Dags för en 'Get together'? —Anders Isaksson
   Hejsan alla! NORDLUG-tråden verkade somna in igen, ni kanske missade att jag faktiskt (nästan) erbjöd mig att vara värd för en mindre användarträff? Som jag skrev där (mer eller mindre): Jag kan tänka mig att ta emot en mindre skara folk som vill (...) (24 years ago, 16-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Eric Hampusgård
     (...) Inte alls, jag såg det nog. Jag tycker att det låter trevligt. Det blir bra med en tripp till E-tuna. (...) Glöm inte köp/sälj/byt! (...) Låter bra, före jul har vi nog alla lite hektiskt. (...) fall, (...) Jag tycker att en hel-helg gör sig (...) (24 years ago, 17-Nov-00, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dags för en 'Get together'? —Anders Isaksson
     Eric Hampusgård skrev i meddelandet ... (...) Ja, givetvis - för den som är intresserad. Själv har jag inte mycket att komma med, allt Lego i huset är barnens, utom min 8880 (Och bitar jag har fått för BlockCAD). (...) Menar du fredag-söndag, eller (...) (24 years ago, 17-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Tobias Möller
     (...) Före jul vore för tidigt. Mellan nyår och skolstart låter bra, men risken finns ju tyvärr att min familj åker iväg då, och jag måste nog med... (...) Varför inte? (...) Okej... Som Eric skrev, om det finns pizzeria eller nåt liknanade i (...) (24 years ago, 17-Nov-00, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dags för en 'Get together'? —Anders Isaksson
     Tobias Möller skrev i meddelandet <3A15921A.A72AA431@t...ia.com>... (...) Jag tycker inte vi skall stirra oss blinda på *fysisk* ålder, det är *inner child* som gäller. Sen kan man ju inte undvika att folk är olika (oavsett ålder)... (...) Det är OK (...) (24 years ago, 17-Nov-00, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dags för en 'Get together'? —Tobias Möller
      Okej, jag har kollat lite, och det verkar som att min skola börjar 8:e april... 13-14:e skulle alltså infalla under skoltiden... Är det en helg? Då skulle det ju gå, men annars... --Tobias (...) (24 years ago, 18-Nov-00, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Dags för en 'Get together'? —Tobias Möller
      Jag har kollat ännu lite mer, och jag kan tyvärr inte komma. Se till att ni plåtar *ordentligt* ^-^ --Tobias (...) (24 years ago, 18-Nov-00, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Dags för en 'Get together'? —Martin Eriksson
      (...) Måste säga att det skulle verkligen vara toppenkul å träffas å diskutera allt möjligt med de små plastbitarna.. Jag bor i Göteborg å skulle kunna ta med mig nån härifrån (har bil, gammal men går bra). Mvh Martin (24 years ago, 18-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Johan Vettefors
     (...) Ja, självklart (...) Defenitivt en hel-helg, annars blir det för lite tid. Helgen 13-14 januari som föreslagits passar bra för mig. (...) Det låter lagom för ett första möte. (...) Låt oss inte lägga ribban för högt, att träffas är ju det (...) (24 years ago, 18-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Joakim Olsson
     *klippetiklipp* Hej, alla. Om det är möjligt, så kommer jag gärna. Tyvärr finns det omständigheter som gör att jag inte kan lova något. Jag reser knappt utanför kommunen längre :( Sovplats är inte så viktigt för min del, jag sover gärna på hotell om (...) (24 years ago, 20-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        SV: Dags för en 'Get together'? —Tommy Larsson
   En legoträff tycker jag verkar jättekul! (...) 13-14 jan är tomt i min kalender än så länge, men jag planerar inte så långt i förväg. (...) Golv låter utmärkt! (...) Äsch då. Då får mina tåg stanna hemma då. (...) Vi kan ju bilda NORDLUG/SWELUG bara (...) (24 years ago, 21-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Eric Hampusgård
     (...) Jag är benägen att hålla med, så länge som vi bara är ett tiotal aktiva. (...) Självklart. // Eric -- Eric Hampusgård Linköping (24 years ago, 22-Nov-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Anders Isaksson
   Tommy Larsson skrev i meddelandet <00a401c053c2$f67e31...tommys>... (...) Jag har byggt en nu... Mest vanligt Lego, lite Technic för mekanismen. 'Cylindern' (Vad heter en rektangulär cylinder - parallellepiped?) är gjord med bitar, ingen pneumatik (...) (24 years ago, 1-Dec-00, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Dags för en 'Get together'? —Anders Isaksson
   (...) (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (24 years ago, 8-Dec-00, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR