To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 3212
  Re: Någon som har...?
 
(...) Flera bra bilder på det som du bygger är det du är skyldig oss svenska AFOL´s :-)! MVH Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Som om jag inte hade nog med prestationsångest... :P /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Om jultomten ändå är och gräver i sin säck så skulle jag behöva c:a 40 vita 1x2 tile med en plupp i mitten (3794) :-) För köp eller byte. Mitt bygge? Minifig i skala 6:1 (i stil med (URL) men egen komposition eftersom jag inte hittat någon (...) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Vet inte om jag har så mycket hemma, får återkomma om en vecka när jag är åter lagret. Någon annan kanske har såna jumper-plates. Här har du lite inspiration och ritningar: (URL) Micke (URL) (16 years ago, 12-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Ytterligare inspiration (URL) V (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) 10:1 medan jag försöker bygga en i 6:1. :-) Bortsett från det är bägge länkarna intressanta. (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jag var medveten om att det var fel skala men tänkte att det ändå kunde vara lite kul. Här har du lite mer om 6:1 skalan, jag tror inte LDraw grejorna är ute ännu. (URL) Micke (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR