To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 3159
  Någon som har...?
 
Det råkar inte vara någon som har c:a 100 st Mörkröda 1x1 tiles som man vill bli av med för en lämpling summa slantar? (16 years ago, 9-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Optimist :-) Skämt åsido, så har jag nog inte en enda mörkröd tile 1x1... (16 years ago, 9-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Sorry! Lite för ovanlig för att jag ska ha mycket såna. Mängden finns på Bricklink men priset kanske är för högt? Micke (16 years ago, 10-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Och inte så lite heller tycks det som. ;) /Johan (16 years ago, 10-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Behöver IOFS inte skaffa alla 100 st på samma gång eller från samma ställe. Och mjo det blir lite väl dyrt, med mitt mått mätt, på bricklink. :( För jag antar att det kostar 25% i tull att beställa från USA. /Johan (16 years ago, 10-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jo, Om man beställer från ett land utanför EU måste man normalt betala tull. Blir lite nyfiken på vad det är för modell som kräver 100 st mördkröd 1x1 tiles. Är det något du vill berätta i det här läget eller få vi vänta tills det blir klart? (...) (16 years ago, 11-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Det här är det som jag bygger: (URL) är ett vattentorn som byggdes c:a 1910 och vars huvudfunktion var att hålla vatten som användes för att fylla på ångloken. Tornet innehåller tre våningar. På bottenvåningen finns ett badrum/omklädningsrum (...) (16 years ago, 12-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Intressant bygge du gör! Ska bli kul att se det färdiga resultatet! Jag har handlat en del på Bricklink (534 beställningar med feedback) och kan nog lugnt lova att ett litet kuvert med 96/100 st 1x1 tile INTE kommer att behöva tullas. Det är (...) (16 years ago, 12-Oct-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Längtar själv efter att bli klar med MOC:en då den just nu ger mig en hel del huvudvärk. ;) Har väll ingen riktigt budget per dessa bitar men jag är nog inte beredd att betala så mycket mer är $0,3 USD per tile. Även om även det skulle svida i (...) (16 years ago, 13-Oct-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
Har laddat upp en del foton jag har tagit, när jag besökt vattentornet för att kolla upp diverse mått och annat, på flickr: (URL) det är någon som skulle va intresserad... (16 years ago, 18-Oct-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Fick en trevlig överraskning med posten idag. En miljon tack till Mikael Sjöstedt för de 100 st mörkröda 1x1 tiles:en!! Hur mycket blir jag skyldig för dem? /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Flera bra bilder på det som du bygger är det du är skyldig oss svenska AFOL´s :-)! MVH Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Som om jag inte hade nog med prestationsångest... :P /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Om jultomten ändå är och gräver i sin säck så skulle jag behöva c:a 40 vita 1x2 tile med en plupp i mitten (3794) :-) För köp eller byte. Mitt bygge? Minifig i skala 6:1 (i stil med (URL) men egen komposition eftersom jag inte hittat någon (...) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Vet inte om jag har så mycket hemma, får återkomma om en vecka när jag är åter lagret. Någon annan kanske har såna jumper-plates. Här har du lite inspiration och ritningar: (URL) Micke (URL) (16 years ago, 12-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Ytterligare inspiration (URL) V (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) 10:1 medan jag försöker bygga en i 6:1. :-) Bortsett från det är bägge länkarna intressanta. (16 years ago, 13-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Jag var medveten om att det var fel skala men tänkte att det ändå kunde vara lite kul. Här har du lite mer om 6:1 skalan, jag tror inte LDraw grejorna är ute ännu. (URL) Micke (16 years ago, 14-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR