To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1636
    Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
   Hej alla glada! Så var det äntligen dags för SweLUG #5! Inbjudan: (URL) är med 90% säkerhet klart att vi får låna biosalongen gratis[1] under allahelgonahelgen. Viss reservation för att lokalen ska få hyresgäster. Skulle så ske får vi låna en mindre (...) (21 years ago, 17-Sep-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Självklart är våra grannländer välkomna! -+-+-+-+-+-+-+- Hej alla glada! Så var det äntligen dags för SweLUG #5! Inbjudan: (URL) är med 90% säkerhet klart att vi får låna biosalongen gratis[1] under allahelgonahelgen. Viss reservation för att (...) (21 years ago, 17-Sep-03, to lugnet.loc.se, lugnet.loc.no, lugnet.loc.dk, lugnet.loc.fi)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Pehter Abrahamsson
     (...) Hej hopp (...) Äsch samma helg har jag lovat en kompis att komma på knytkalas/spelkväll i Göteborg. Varför lyckas du jämt med att lägga på helger som jag inte kan ;) (21 years ago, 17-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Tja, den här gången har datumet varit ute på remiss och ingen sa nej då :P (21 years ago, 18-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         SV: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tommy Larsson
      (...) Hmmm... Mitt nej fastnade visst i message authentification. :( /Tommy (21 years ago, 18-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SV: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Attans... Peter, Tommy och alla andra, är det bättre en vecka tidigare? D.v.s. 24:e --> 26:e oktober. /Tobbe (21 years ago, 18-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         SV: SV: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tommy Larsson
       (...) Tyvärr, det är inte bättre det. :( Då står det bridgeallsvenska på programmet. /Tommy (21 years ago, 18-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SV: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
     (...) Det borde kunna funka det också, men räkna inte med att du kan justera datumet att passa alla :-) Jag hoppas kunna komma till lördagsevenemangen, oavsett vilken av helgerna det blir. -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 18-Sep-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SV: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) På måndag kommer jag att maila ut till "alla" en inbjudan, fr.o.m. det är datumet spikat. Just nu blir det fortfarande allahelgona. Dumt att skapa osäkerhet och förvirring om datumet :) (...) Låter fint! Hoppas snuvan håller sig stången ;) (...) (21 years ago, 19-Sep-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     OBS! OBS! Då det passar somliga bättre med en vecka tidigare och så vitt jag vet ingen sämre kommer träffen att hållas 2003-10-24 --> 2003-10-26! Inbjudan är skriven i min mailklient på jobbet och kommer att skickas imorgon bitti (onsdag). Då det är (...) (21 years ago, 23-Sep-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Hej! Jag törs knappt skriva det, men det ser faktiskt ut som det blir över tio personer denna gång! Tobbe (ganska självskriven). Anki, Tobbes Sambo. Vill vara med på ULV. Harri, har möjligen ett par födelsedagskalas att närvara på. Henrik kommer upp (...) (21 years ago, 30-Sep-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Hoho! Nu har jag byggt min första månbasmodul! Här är en liten aptitretare: (URL) skoj det här! Hoppas det kommer många moduler till träffen! /Tobbe (21 years ago, 4-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Som det ser ut nu blir det 15+ moduler på träffen! Tobbe 4 Harri 4 Ryddan 3 Anders 2 (+?, pratar i pluralis) Henrik 1 (+?) Summa: 15+ Sätter man upp dem i ett 3 x 5 rutnät blir det 45 x 80 pluttar eller 38 x 64 cm! Mer sannolikt delar man upp (...) (21 years ago, 13-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Henrik Johansson
      (...) Jag har en klar och hoppas hinna med en till innan det bär av till Ludvika. Mina moduler står på 32*32-plattor och tar alltså upp lite mer plats än en vanlig standardmodul. Dock följer de självklart standarden vad gäller placeringen av (...) (21 years ago, 13-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
      "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HMown4.1wE7@lugnet.com... (...) 10! Varav några i uddastorlekar :-( -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 13-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Johan Vettefors
     (...) Eftersom jag just nu har 9 moduler byggda varav 2 i udda storlek så blir det nog lite fler än så :) /Johan (21 years ago, 13-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) *kliar mig i huvudet* Ni förvånar mig, verkligen - det här kommer att blir kanonstort! Jag har den sjunde på gång själv :) Dåså. Då reviderar vi listan; Anders: 10! Johan: 9 Tobbe: 7 Harri: 4 Ryddan: 3 Henrik: 2 Summa: 35 35... Undrar om jag (...) (21 years ago, 13-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Rättelse, har den tionde på gång! Nu ska det i sanningens namn sägas att tre av dessa "bara" är korridorer, varav den ena verkligen är minimalistisk. Vän av ordning kommer säkert att ha ett och annat att invända med, men jag anser att den (...) (21 years ago, 15-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Hej! Några som väntar på att Ni ska dyka upp på träffen bad mig skicka en hälsning: (URL) kunde tyvärr inte vara med på gruppfotot då de har viktiga sysslor att sköta, men även de hälsar så gott! (idén med gubbarna tillhör Brian Muzas men jag lånar (...) (21 years ago, 16-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Tråkig nyhet; Bion får förvisso inte hyresgäster men elsystemet är slaktat sedan förra hyresgästen så lyset fungerar inte, de har klippt av kablarna. (...) Det blir alltså plan B. Nackdelar - Mycket mindre yta (vi får 45kvm nu) - Man måste gå (...) (21 years ago, 6-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Tjoflöjt! Nu har jag fått ändan ur och byggt en bana till robottävlingen. Denna gång behövs inget Mindstorms alls! De flesta som har lite Technic-LEGO och en motor bör kunna ställa upp denna gång! Jag siktar personligen på att göra en helmekanisk (...) (21 years ago, 7-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Nu börjar det dra ihop sig! Jag har tyvärr inte hunnit bygga någn robot ännu, det var alldeles för skoj att bygga moduler :) Men jag har börjat och har en snabblösning klar i huvudet, om någon annan tar med sig en vill säga! Funderar ni på om ni ska (...) (21 years ago, 23-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Fakta 1: På lördag är det en LEGO-tävling i Leksand. Den går enl. uppgift ut på att ställa ut något LEGO-bygge i en hall och sen röstar publiken på bästa bygge. Vinnaren får handla LEGO för ett värde av 1.500,-. Anmälan mellan 10 och 11, (...) (21 years ago, 23-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Eric Hampusgård
      (...) bygge. Helt klart ska vi åka dit och ställa ut månbasen (säger jag som inte byggt en enda modul). Sedan kan vi ägna resten av kvällen åt att bråka om hur pengarna ska delas. Rätt av per deltagare, rätt av per de som byggt en modul, (...) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
     (...) Jag säger att det innebär att familjen Isaksson inte kommer på någotdera arrangemanget :-( Eftersom vi hade planerat att åka upp till Ludvika enbart under lördagen (och hem igen framåt kvällningen), har vi inget intresse av att åka vidare en (...) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Åka till Leksand —Eric Hampusgård
     Isåfall tycker jag att vi struntar i det. Det är roligare att träffas så många som möjligt än att INTE träffas tillsammans på ett jippo. :) Om det dessutom är en extrasväng på närmare 20 mil som krävs är jag inte helt sugen heller, eftersom vi ändå (...) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Åka till Leksand —Tobbe Arnesson
     (...) Instämmer helt. (...) Mjo, det är en bit till Leksand fast man redan är i Dalom .) Officiellt beslut av lekledaren lyder sålunda: Inget Leksand! Det är möjligen ett återkommande evenemang varför vi säkert får en ny chans. Sofia jobbar f.ö. (...) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Åka till Leksand —Anders Isaksson
     (...) Tack! (...) Passar oss utmärkt, då kanske vi också hinner bygga något innan tävlingsstart (försök få en 5-, 13-, 16-åring att gå upp tidigt en lördagsmorgon...). Jonatan är väldigt sugen på ULV. AndersI (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     Förhandsgranskning av lokalen: (URL) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
     Sådärja! Då har Eric, Kalle, Johan, Henrik, Emil, Ryddan, Tobbe, Anki och Oskar roat sig lite smått med LEGO på SweLUG#5 och vi är på väg att sussa. En första okommenterad batch bilder är högst temporärt på väg hit: (URL) bilder och personer kommer! (...) (21 years ago, 24-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
     (...) Idag utökades det hela med fam. Isaksson (bestående av: Anders, Pernilla, Johannes, Jonatan & Jenny) samt Sofia. Det var hela 15 individer som byggde ett fordon till ULV-tävlingen denna gång! (...) Bilderna från lördag (ULV & månbas) är på väg (...) (21 years ago, 25-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Anders Isaksson
     (...) Tobbe, om/när ork och tid medger (ingen brådska), skulle jag gärna vilja köpa bilderna på en CD. Jag tror inte min 46.6K modemuppkoppling är den bästa vägen att få hem dom. Anton Y., du tog också en massa kort - samma fråga till dig. -- Anders (...) (21 years ago, 26-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
     (...) Ska fixa dit söndagsbilderna inom kort (minuter). (...) Svar: Nej. (...) Samma svar där. Anton har lovat att maila bilderna till mig, ska övertala Emil om det samma. Henrik, har du möjlighet att zippa ned bilderna och skicka till ovanstående (...) (21 years ago, 26-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Eric Hampusgård
      Hej igen och tack till alla! (...) bränna (...) Jodå, det har jag lovat. Råformatet mina kommer i heter JPEG (JPG) men det går säkert bra att ta emot dem ändå. (...) Attan! Jag fick bara ihop 354. :( Fast då kom vi senare och åkte tidigare varje (...) (21 years ago, 26-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Henrik Johansson
      (...) Jag ska göra ett försök, men jag betvivlar att min utgående mailserver vill gå med på att skicka en så stor fil. Annars kan jag slänga upp bilderna på min FTP så kan du ta dem därifrån istället. Jag ska undersöka möjligheterna närmare i kväll. (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Eric Hampusgård
      Jag försökte skicka min 123Mb-fil igår, men mailservern skrek åt mig att 10Mb var max. :( Dumma spammare, om ni hade låtit bli att sabba nätet hade det här gått bra. Jag lägger upp den på en fetepe någonstans och sedan publicerar jag adressen här så (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
      (...) Hehe! (...) Sant. (...) Hittar du ingen lämplig kan jag lägga upp en server på min dator hemma så länge. Hälsar, /Tobbe som tog sovmorgon idag (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Eric Hampusgård
      (...) länge. Ja, gärna. Jag har en lämplig server, men de vägrar att ta emot fetepen om jag inte tunnlar den genom en SSH-länk. När jag gjort tunneln så vägrar fetepeprogrammet att prata eftersom jag inte kan koppla upp en lokal datalänk (eftersom (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Tobbe Arnesson
      (...) ftp://thetnt.no-ip.org Port: 21 User: lego Passw: ogel Hoppas det funkar, provade från Ankis PC och det gick bra, men hennes PC har fullaccess genom min firewall... Henrik & Emil, det går bra att lasta upp för er med! (...) Glömde fråga under (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Eric Hampusgård
      (...) ... (...) Det funkade apbra. Filen som heter Bilder.zip är min. Den bör finnas hos dig nu. (...) Jaja, har du frågat så får du ett svar. :) Det finns så många news/usenet/email/an...x-sniffers där ute som samlar på namn och epostadresser så (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Tobbe Arnesson
      (...) Håller på att kopiera dem till annat ställe nu, tror anv. lego fick rader-rättigheter på FTP:n :) Även Henriks fil är på väg upp! Tackar! (...) Gott. (...) Aha! (...) Nej, det är sant! Såg en som reggade sig som Anno Nyminen för några år sedan (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Henrik Johansson
      (...) Japp, mitt ringa bidrag om 73 bilder är nu uppladdat. /Henrik (som fortfarande inte ens börjat bygga sin AT-AT) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Tobbe Arnesson
       Så, nu har jag preliminärkikat på era bilder. För att citera en som vill vara okänd är somliga av dem apbra! Fint med mer material att välja från, underlättar för mig när jag ska vara rov för stridiga känslor. Avvaktar Emils bidrag (han hade 129 om (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: FTP för bilder (var: Full fart!) —Tobbe Arnesson
      (...) Sådärja, då var även Emils bilder uppladdade vilket visar att han är en lurker på detta forum även på fritiden! Tack Emil! /Tobbe (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Anders Isaksson
     (...) Bara för att det inte skall bli några misstag, det är följande bit jag hittade *massor* av i lådorna på Barnens hus i Eskilstuna: (URL) du verkligen ha en hel liter? -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Eric Hampusgård
      (...) För 50:- kan jag också tänka mig en liter. :) // Anton (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Anders Isaksson
      (...) ping... Herr Ymer, läser ni mailadressen ni ståtar med här på lugnet? -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 2-Nov-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Eric Hampusgård
      (...) ack... Jodå, när vi kommer hem från en lång varit borta igen. Då läser vi. :) Vi har dock inte hunnit svara än, men vi har tittat på önskelistan och överlägger svaret. Vi är helt klart "go flight" för utbytet. Återkommer med personligt svar. (...) (21 years ago, 2-Nov-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Anders Isaksson
     ping... Tobbe? (...) -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 28-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
     (...) Oj! Missade jag något? (...) Det är dumt att bara fylla påsen halvvägs :) Ta så många du orkar hitta, så kan du fylla upp med annat sen! :) /Tobbe (21 years ago, 29-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Anders Isaksson
     (...) Bara det att jag ville verifiera att det var den här biten du var intresserad av´ (URL) se om vi tar en sväng på lördag (Barnens hus ligger i den *definitiva* utkanten av stan). -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 29-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Full fart! (was: Officiell inbjudan till SweLUG #5!) —Tobbe Arnesson
     (...) Blir lite förvirrad när jag läser både hemma och på jobbet, får olika markeringar av vad som är läst :) (...) Jo, jag vet det. Fast som jag ser det ligger det i 'rätt' ände eftersom man passerar där på vägen till E-tuna :) /Tobbe (21 years ago, 30-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
     (...) Och vilken träff det blev! Mer folk än någonsin, mer tävling än jag någonsin varit med om, mer vinster till oss :-) Och vi (Anders, Pernilla, Johannes, Jonatan och Jenny) var ändå bara där under lördagen. Tack Tobbe! -- Anders Isaksson, Sweden (...) (21 years ago, 25-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Vilken träff det ÄR menar du väl? :P (...) :) (...) Så lite så och ett stort tack för att ni kom! Hälsar, /Tobbe (21 years ago, 25-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
     (...) Givetvis. Men för _vår_ del var det ju slut. Gissa vad (nästan) alla i familjen gör idag? Pernilla - sätter ihop Montoyas formelracer Jonatan - städade *FRIVILLIGT* skrivbordet och bygger Super Car Johannes - Hos en kompis för att köra (...) (21 years ago, 26-Oct-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Hehe. (...) Grattis! (...) Känner igen det 'problemet', ska fota av mina först dock. (...) Skyll inte på mig, den var till Jonatan .) (...) Tack igen själva! Hälsar, /Tobbe (21 years ago, 26-Oct-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
   *pust* Hej alla! Nu är bilderna och texten om träffen förra helgen utlagd på nätet: (URL) projekt är videosnuttar och en översättning till engelska, tror att t.ex. .space gärna vill se vår månbas... Om vissa tumnaglar inte visar sig kan det bero på (...) (21 years ago, 3-Nov-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Eric Hampusgård
     (...) Jo, det förstår jag. Wow! (...) Jag passar också på att meddela att Tobbe numera är hjälte här i Linköping. Oscar (4 år): - När jag blir lika stor som Tobbe, då ska jag ha ALLT LEGO!!! :) Varje gång han ska berätta något om LEGO så pratar han (...) (21 years ago, 3-Nov-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Jahapp, så var åtminstone ett namn felstavat :P Kan förvisso göra search-replace på FTX-koden men bilderna är en annan femma. Tror Oscar får fortsätta heta Oskar på dem :) Slår vad om att 'Karl' heter 'Carl' också så att problemet med (...) (21 years ago, 4-Nov-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
     "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:Hns8FB.1KxG@lugnet.com... (...) - Den forsta forekomsten av "isakssons restaurang" pa manbassidorna visar egentligen "isakssons tullstation" ((URL) "Blixten" heter pa ryska "ÜÞÛÝØï" (...) (21 years ago, 3-Nov-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Anders Isaksson
      "Anders Isaksson" <isaksson.etuna@REMO...tninet.se> skrev i meddelandet news:HnsoMw.59z@lugnet.com... (...) Det blev visst mest skräp av det försöket - jag blev tvungen att ställa om Outlook Express teckensnitt till "Kyrilliska (ISO)" för att se (...) (21 years ago, 3-Nov-03, to lugnet.loc.se)
     
          Att det skall vara så svårt med konstiga tecken! —Anders Isaksson
       (...) För den som vill se hur dom ryska bokstäverna *ska* se ut, titta på följande skärmdump från min OE: (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 8-Aug-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Henrik Johansson
      (...) det bara på de ryska namnen du sakrev, men där ska det väll vara lite konstigt antar jag... /Henrik (21 years ago, 5-Nov-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
      (...) Hm.. I min Mozilla (Firebird) ser det inte det minsta rätt ut: (URL) att den filen kommer att bli deletad som OffTopic :) /Tobbe (21 years ago, 5-Nov-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Henrik Johansson
      (...) Ser lika dant ut hos mig, men jag trodde att det skulle vara så... :) /Henrik (21 years ago, 7-Nov-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
     (...) Gott, jag uppdaterar sidan snart. Fast de krylliska bokstäverna kom inte fram nått vidare så det får fortsätta stå på svenska eller med västerländsk font :) /Tobbe (21 years ago, 4-Nov-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Henrik Johansson
   (...) Det ser ju riktigt bra ut. Många roliga bildtexter också. Jag ser med spänning fram emot videosnuttar. Särskilt bygge med förbundna ögon, av förklarliga skäl såg jag inte den biten live :) (URL) är det en TIE-Fighter, så byggde jag dem många (...) (21 years ago, 4-Nov-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Officiell inbjudan till SweLUG #5! —Tobbe Arnesson
   (...) Tack, tack. Jo videosnuttarna kommer inom kort (hoppas jag) måste bara koppla in datorn med redigeringskortet, hoppas att mjukvara och hårdvara fungerar, fundera ut hur allt fungerade och sen redigera - det var ett tag sen :) (...) Aha, en (...) (21 years ago, 4-Nov-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR