To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1286
    Grattis Tore! SOTM! —Anders Isaksson
   Ett stort grattis till Tore, som vann SOTM för januari. Jag håller med Tim (?eller vem det nu var...) om att man bara väntar på att en jättestor gul minifighand skall dyka upp i överkanten! (URL) Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 7-Feb-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Grattis Tore! SOTM! —Tore Eriksson
     (...) mötts av och framför allt mina uteblivna framgångar på Trackern. Nästan så jag går och blir småsur på De Styrandes gränslösa rigiditet. Nästan förresten... Jag hade tänkt på ett jättestort legogubbshuvud som kikade ner över sitt verk, men med (...) (21 years ago, 9-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Grattis Tore! SOTM! —Anders Isaksson
     "Tore Eriksson" <tore.eriksson@mbox3...wipnet.se> skrev i meddelandet news:HA24IJ.I96@lugnet.com... (...) LTrax (...) Själv har jag inga LEGO-tåg, bara gamla blå skenor till 6 raka + 180 graders sväng, så jag behöver inte mycket datorhjälp för (...) (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Grattis Tore! SOTM! —Tobbe Arnesson
      (...) Ett hett tips är att köra webgränssnittet (iaf. om man är LUGNET-medlem), då slipper man otyget med kvittensmail! (...) Appropå det är det en ny AFOL i farten igen, en Henrik Johansson från Örebro (Kumla). Vet inget mer än så, förutom att han (...) (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Grattis Tore! SOTM! —Anders Isaksson
       "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HA3MpD.4xM@lugnet.com... (...) då (...) Nu är ju mitt problem jag kopplar upp med modem, inget bredband alltså, och att läsa/svara i 20 lugnet-grupper on-line blir lite dyrt (och jag blir (...) (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
      
           Re: Grattis Tore! SOTM! —Tobbe Arnesson
       (...) *ställer mig och lallar i ett annat hörn en stund* Inte på det tänkte, bortskämd jag blivit har... Fast en annan lösning är att installera linux och skriva ett script som automatgodkänner kvittensposten, läste att det var en bunt som gjort så. (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
      
           Re: Grattis Tore! SOTM! —Anders Isaksson
        "Tobbe Arnesson" <StPnAtM@lotek.nu> skrev i meddelandet news:HA4tvK.AD5@lugnet.com... (...) :) Har inte provat linux än, risken finns att min hustru har en annan syn på vad tiden skall användas till... (Sniff, sniff, luktar det målarfärg?) Fast jag (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
      
           Re: Grattis Tore! SOTM! —Fredrik Glöckner
       (...) Jeg har gjort dette. Man må kanskje ikke nødvendigvis ha Linux for å få det til. Det viktige er vel at man har en tilgang til en datamaskin som er "online" 24 timer og som kan ta i mot mail. På den måten kan kvitteringsmailen starte et program (...) (21 years ago, 12-Feb-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Grattis Tore! SOTM! —Tore Eriksson
      (...) Hmm, men då måste jag ju komma ihåg mitt lösenord. (Om jag nu någonsin erhållit något?) Finns ingen 'forgot your password"-knapp vad jag kan se... /Tore (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: Grattis Tore! SOTM! —Tobbe Arnesson
      (...) Du kan begära en reset här: (URL) är en bunt tidigare ärenden: (URL) är troligen Dan Boger som fixar det, så du kan säkert maila honom privat också... Jag fick mitt lösen via mail samt att man kan regga tre andra lösen så totalt kan man ha (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Grattis Tore! SOTM! —Tore Eriksson
     (...) De bitar jag skickade in i början av mars ifjol är mest vägmärken och flaggor i h0-skala. Enda problemet med dessa är att ingen admininstratör (som ju ska ge det slutgiltiga godkännandet) äger någon av dessa delar. Till dessa administratörers (...) (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Grattis Tore! SOTM! —Gunnar Lindholm
      (...) Borde du inte försöka samarbeta med L3P utvecklaren om ett sådant projekt? Det låter som ett väldigt intressant projekt! (...) Hmmm.. det är intressant för en nykommling att veta... Gunnar. (21 years ago, 10-Feb-03, to lugnet.loc.se)
     
          LDBoxer (Var: Grattis Tore! SOTM!) —Tore Eriksson
      (...) Ja, kanske jag borde. Men filer som behandlats av LDBoxer fungerar direkt i L3P och L3PAO. Det enda man behöver är mina box-versioner av .dat-filerna i ...\LDraw\Parts\B\ Ett exempel: Antag att biten 3001.dat i en viss rad uppfyller alla (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
     
          Re: LDBoxer (Var: Grattis Tore! SOTM!) —Gunnar Lindholm
      (...) Iofs gör det kanske det. LDBoxer passar nog bättre som ett filter innan L3P, nu när jag förstår bättre hur det fungerar. (...) Det låter som ett projekt som kan hålla dig sysselsatt länge :-) Frågan är ju vad Povray kan göra, ifall den kan (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: Grattis Tore! SOTM! —Tobbe Arnesson
     (...) Dags att minnas att det hela är hobbys? (...) Smart! (...) Tyvärr (!) är det nog fortfarande det vänligaste internet-communityt, jag har "lurkat" på en hel del MTB-forum och där är tonen långt ifrån vänlig. För att inte tala om Lunarstorm som (...) (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Grattis Tore! SOTM! —Fredrik Glöckner
   Gratulerer Tore, fra meg også! Det var absolutt en veldig kreativ modell. Jeg liker godt måten du leker med forskjellige skalaer på. Fredrik (21 years ago, 11-Feb-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR