To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
To LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Norge / Oslo /

Oslo 8
Oslo, Norge (Norway)



Redisplay Messages:  All | Compact

  Lego Set #1029
 
Hello- I hope someone can read my English, since I do not speak Norwegian. I am looking to buy/trade the new milk truck Lego set. Anybody who gets this that would like to work out a sell/trade. Please let me know. Chet Corbin citeman@aol.com (25 years ago, 29-Apr-99, to lugnet.loc.no.os.osl)
 
  Re: Oslo
 
Fredrik Glöckner (fredrik.glockner@bio.uio.no) wrote: | Har forresten 8482 CyberMaster kommet til København? Jeg har ikke set den endnu, men det er også adskillige dage siden sidst jeg var på LEGO-jagt. | Jeg venter at det kommer til butikkene i (...) (26 years ago, 30-Sep-98, to lugnet.loc.no.os.osl)
 
  Re: Oslo
 
(...) Nja, København er riktig nok ganske nærme, men det er liksom ikke noe vits i å diskutere hvilke butikker som har gode priser og slikt med deg når du ikke bor i Oslo. Har forresten 8482 CyberMaster kommet til København? Jeg venter at det kommer (...) (26 years ago, 30-Sep-98, to lugnet.loc.no.os.osl)
 
  Re: Oslo
 
Fredrik Glöckner (fredrik.glockner@bio.uio.no) skrev: : Awlright, så er det noen flere folk som leser dette fra Oslo, mon tro? Jeg er ikke så tæt på, men kan Køvenhavn bruges? Jacob ---...--- -- Jacob Sparre Andersen -- E-mail: (...) (26 years ago, 29-Sep-98, to lugnet.loc.no.os.osl)


Next Page:  4 more

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR