To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.dkOpen lugnet.loc.dk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Danmark / 10
  Mandtal (blank formular)
 
-- Jeg håber at se hvor mange danske LEGO-byggere der egentlig er på -- Lugnet. Det kunne jo være vi kunne finde ud af at holde nogle -- "LEGO-møder" af og til. -- -- Nedenfor er der en oversat og tilrettet udgave af -- "rec.toys.lego roll call (...) (25 years ago, 1-Feb-99, to lugnet.loc.dk)  
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Navn.........: Mikkel Benedikt Breiler Mikkelsen Køn.........: Dreng Fødselsår.........: 1970 Bopæl.........: Gilleleje E-post.........: mbm@fujitsu.dk Websted.........: www.image.dk/~mibm opdateret _meget_ sjældent LEGO-websted.........: samme (...) (25 years ago, 6-Sep-99, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
Mikkel Breiler skrev: [...] Så er vi fire danskere på Lugnet (Mikkel, Lars, Esben og mig). - Eller er der nogen der ikke vil skrives i mandtal? Jeg arbejder i Paris for tiden, men jeg synes det kunne vaere hyggeligt at moedes over et par kasser LEGO (...) (25 years ago, 6-Sep-99, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
(...) Både Marcus og jeg har haft en lang række indlæg på Robotics-siderne. Marcus er i øvrigt omtalt i første kapitel af Jonathan Knudsens kommende Mindstorms Bog. (...) Det er ærgerligt at se, at nu hvor Lego virkelig er inde i en helt ny og meget (...) (25 years ago, 7-Sep-99, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
Franz-Michael: (...) Det viser bare hvor lidt af Lugnet jeg kan naa at foelge med i. Vi korrigerer antallet af danskere paa Lugnet til seks. (...) Det er vel ingen hemmelighed at markedsfoering organiseres bedst lokalt, og der gaar jo i det mindste (...) (25 years ago, 8-Sep-99, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
(...) Jamen, så må jeg vel også helre komme ud af busken. Jeg render også mest rundt på robotics siderne. (...) Det lyder som en fabelagtig ide. Det har faktisk undret mig en del, at LEGO ikke satser mere på hjemmemarkedet, men det er nok fordi der (...) (25 years ago, 8-Sep-99, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Jacob Sparre Andersen <sparre@sys-323.risoe.dk> wrote in message news:F6HE2r.Gq5@lugnet.com... (...) Ja det er godt nok. Men hvordan sletter man sin artikel? -- Med venlig hilsen Djelle alias Mogens Sørensen ___...___ E-mail - Home: (...) (24 years ago, 7-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Mogens: (...) Det er afhængigt af hvilket program man bruger. Jeg mener blot jeg skal vælge artiklen og taste 'D' (eller 'CTRL-D'). I krisetilfælde kan man altid bede Todd om at slette artiklen. Ideen var at hjælpe lidt på overskueligheden, men nu, (...) (24 years ago, 8-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Jacob Sparre Andersen <sparre@sys-323.risoe.dk> wrote in message news:Fo0yx7.n1y@lugnet.com... (...) Det virker nu ikke i Outlook Express 5 som jeg bruger. Men tak for forsøget alligevel. (...) Overskuelighed er nærmest et krav for legobyggere :-) (...) (24 years ago, 8-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Mogens: (...) Det er også en jeg lige fik sat sammen forleden. (...) Jeg har mulighed for at redigere og oprette sider under /loc/dk/, så siden bliver opdateret lige så snart jeg bemærker en nyudfyldt mandtællingsformular. Leg godt, Jacob ---...--- (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Mogens Sørensen skrev i meddelelsen ... (...) Mogens, jeg kan se at du bruger Outlook Express. Hvis du højreklikker på et indlæg i nyhedsgruppen, er der en 'ghostet' mulighed som hedder Annuller eller Cancel. Hvis det er et indlæg som Outlook (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Sv: Mandtal (blank formular)
 
Desværer. Jeg har ikke denne mulighed. Der er der simpelt hen ikke. Det nærmeste jeg kommer til at manipulere med et indlæg er "Flyt til mappe.." men der er altid ghosted i newsgroups. Det er selvfølgelig lidt iriterende, men da jeg jo alligevel (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Mandtal
 
Navn.........: Sonnich Jensen Køn.........: Ja Fødselsår.........: 1973 Bopæl.........: Estland E-post.........: sonnich@my-deja.com Websted.........: (2 URLs) nej Arbejde.........: Programmoer, IT På Lugnet siden.........: starten af 1998 Antal sæt (...) (24 years ago, 23-Nov-00, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
(...) (23 years ago, 21-Apr-01, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal (blank formular)
 
Navn.........: Køn.........:Dreng Fødselsår.........:1988 Bopæl.........:Korup, 9560 Hadsund E-post.........:net_...y@yahoo.dk Websted.........: LEGO-websted.........: Børn.........: Arbejde.........:Undertrykt skoleelev ;) På Lugnet (...) (16 years ago, 18-Mar-02, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
(...) Hvorfor LUGNET har fået mig placeret i Dominica, ved jeg altså ikke....! (22 years ago, 26-Jul-02, to lugnet.loc.dk)
 
  Re: Mandtal
 
Arne Lykke Nielsen skrev: (...) Fordi "M" er tæt på "K" på enten dit eller Suz' tastatur. Leg godt, Jacob (22 years ago, 27-Jul-02, to lugnet.loc.dk)
 
  Mandtal
 
Navn.........:Kecia Hansen Køn.........:K Fødselsår.........:1967 Bopæl.........:København E-post.........:kch@adslhome.dk Websted.........:Ja, men ikke om LEGO LEGO-websted.........:Nix, men kommer når jeg engang får tid Børn.........:Nej (...) (22 years ago, 2-Aug-02, to lugnet.loc.dk)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR