To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.csOpen lugnet.loc.cs in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Czechoslovakia / 5
    Hmyz —Rene Virsik
    In lugnet.loc.sk, Rene Virsik writes: > > > > No teraz som si neni isty, ci to co mam od Shell je Insectoids, alebo UFO. • Ale > > > asi skor UFO... tak sa mi zda. Je to taky velmi maly set, tak sa to tazko > > > identifikuje... ale myslim, ze to (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Hmyz —Rene Virsik
    (...) Hulls - su tie predne, stredne a zadne casti lode ? Tie hnede ? No pouzili ich aj v Time Cruisers... ;))) Tam je to nejaka lietajuca lod a tie casti su sede. A v jednom piratskom boli dokonca biele. Nejaka imperialna lod to bola. Ak teda (...) (24 years ago, 12-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Hmyz —Dan Jezek
   (...) teda (...) Ano, ty piratsky "hulls" ;) Nevim k cemu jinymu by se dali pouzit. I kdyz jsem jendou chtel postavit takovou malou stroskotanou kabinu kde by ta koncova hull sedela vertikalne a ve predu by byli dvere a bydlel by v ni nejakej starej (...) (24 years ago, 13-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Hmyz —Rene Virsik
    (...) No ano, ale macka je koc~ka. S hackem na c. ;)) A brick je kocka. Bez hacku. ;) Po cesky je kocka, kostka. (...) Ano, ja sa pamatam, ze som tiez chcel kupit raz Star Wars na ebay, ale pozrel som do obchodu a vyslo ma to o 50% lacnejsie v (...) (24 years ago, 19-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Hmyz —Dan Jezek
   (...) je. (...) KAMEN (...) hacku. ;) (...) Ja mam ted asi nejradeji model team. To je protoze vsechny modely jsou tak dokonaly! Proste skoro neuveritelny. Kdyz se tak na ne koukam tak to skoro nevypada jako lego jak je to detailny. Nevim zda koupit (...) (24 years ago, 24-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
   
        Re: Hmyz —Rene Virsik
   (...) No ja si tie Ultimate Collection urcite kupim ! Len neviem ci hned v lete, ci budem mat na to peniaze, lebo by som chcel ist na dovolenku, ale rozhodne tento rok si to kupim. Tak mozes pockat, kym si to kupim napriklad ja a ja Ti podam (...) (24 years ago, 31-Jan-00, to lugnet.loc.cs)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR