To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / 55
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Aaaaaa... uz viem ktoru farbu myslis ! Ta sialena zlta ! No hej... ta bola moc crazy. Mne sa tiez paci ovela viac ta klasicka obycajna zlta priesvitna farba. (...) Shell. (...) klasicka (...) No teraz som si neni isty, ci to co mam od Shell (...) (24 years ago, 4-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ano, je hnusna! Je tak na zblyti :(~~ (...) v (...) Ted jsem videl jak nekdo vyrobil insectoid vlak. Je to hnusny, vypada to jako stonozka!!!!! Koukni se na to: (URL) (24 years ago, 6-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) Ale (...) ;) A stonozka hmyz je. No ale ako vlak je to otras. Vyzera to ako nejaka detska hracka, ale nie ako LEGO. No ale na druhej strane - fantazii sa medze nekladu, a tak sa na ten vlak musime pozerat ako na vyplod niekoho fantazie. ;) (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)
 
  Hmyz (Bylo: Re: Figurky (Bylo: Re: Lego je OK! ;)
 
(...) nepozeral (...) jako (...) To protoze je tam mnoho casti juniorizovanejch. Napriklad ty nohy ktery tvori vetsinu ty stonozky...nevim k jakymu jinymu ucelu by se daly pouzit nez nohy od nejakeho hmyzu. je to jedna z mnoha novych soucastek ktery (...) (24 years ago, 9-Jan-00, to lugnet.loc.sk)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR