To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.skOpen lugnet.loc.sk in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Slovakia / *12 (-5)
  Re: Vianoce
 
(...) No viem o jednom chalanovi, co to tu cita, poslal mi dva maily, ale nejak nevie napisat sem. Neviem, ci mu to nejde, alebo co. Snad sa mu to podari. ;) (...) Aha... problem Y2K, ze ? ;) Ale pocul som, ze vraj je vsetko zabezpecene, takze nemal (...) (25 years ago, 25-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) 5571 (...) tam (...) tie (...) F1 (...) Taky jsem vyhral ten nakladak 5571 na ebay, stal dost penez a doufam ze bude vsechno co je na obrazkach. Nemyslim si ze do model teamu prijde juniorizace protoze jsou to stavebnice vyrabeny pro starsi a (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: Vianoce
 
(...) Tobe taky Rene. A kazdymu legovymu fanatikovi od nas ktery cte tuhle skupinu a nema odvahu sem napsat :-) I kdyz s tym oddechem to nevim. Pracujem totiz na roku 2000 v bance a kolem novyho roku budeme mit nejvic prace. Budeme tam muset delat i (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Vianoce
 
Prajem Ti vesele Vianoce, vela pohody a oddychu. ;) Rene (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)
 
  Re: To som tu sam ?
 
(...) Presne to aj ja hovorim - cim vacsi model, tym lepsie a tym krajsi ! ;)) No z MODEL TEAMu mam zatial len 3 modely. Prave ten velky truck 5571, Ferrari F1 a teraz ten novy pretekarsky truck. Tieto modely su podla mna najkrajsie. Ono predtym (...) (25 years ago, 24-Dec-99, to lugnet.loc.sk)


Next Page:  5 more | 7 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR