To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 892
    Smilmer —Martin Eriksson
   www.smilmer.se har 40% på allt å de har lite lego kvar efter att jag var där.... /Martin (24 years ago, 26-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Tobbe Arnesson
   (...) Jag beställde två power puller och en monster crane truck :) Fast monster crane lär ha varit slut på morgonen men jag kunde shoppa en iaf. skummigt... /Tobbe (24 years ago, 27-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Joakim Olsson
   (...) Aaarghhh! Varför har man aldrig stålar när man behöver dem? /J (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        SV: Smilmer —Tommy Larsson
   (...) Jag vet inte hur det är med dig, men för mig brukar det oftast vara för att jag nyligen varit och "tittat" i någon legoaffär. :) /Tommy (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Martin Eriksson
    (...) Det finns fler som jag alltså. En liten anekdot från en annan lista som min flickvän är med på. (...) Snart blir det liknande för oss, eller??? /Martin (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Joakim Olsson
     (...) Öhhh. 10 kartonger Ninja/TimeCruiser samt 30 kilo löst från auktion... (...) Njaee, min är ganska förstående... Hon har nästan glömt att matsalsbordet fick flyttas till förmån för 3 lagerhyllor med Lego.. =) /J (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Tobbe Arnesson
     (...) Tuff choice ,) (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Smilmer —Anne Jorunn Midtkil
   (...) Kjære folk: Essensen her er selvsagt det å ha ektefeller som ikke bare er Lego-tolerante, men faktisk er medsamlere med like stor glede og iver som en selv! Vi har nettopp brukt nesten 11 timer på å komme oss fra Oslo til Trondheim (normalt 7 (...) (24 years ago, 28-Mar-01, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR