To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2882
2881  |  2883
Subject: 
Re: A Steamer with a Boiler that actually is Round
Newsgroups: 
lugnet.loc.se
Date: 
Mon, 20 Feb 2006 21:07:33 GMT
Viewed: 
6249 times
  
In lugnet.loc.se, Mattias Martensson wrote:
   In lugnet.trains, Mattias Martensson wrote:
   In lugnet.trains, Martin Nilsson wrote:
   Comments and questions appreciated.

/Martin

Hej Martin

Grattis till ännu en tjusig model. Kul med folk som bygger med svenska förebilder. Jag har studerat dina dat-filer och det verkar som du har stor erfarenhet att bygga med riktigt Lego också - stämmer det? Hoppas att du snart kan återfå tillgången till dina bitar.

Vad har du för förlaga när du gör dina modeller - är det ritningar eller bilder? Jag har vissa planer på ett B-lok och var och fotade det som står utställt i Trolhättan i somras. Tyvärr så försvann bilderna när datorn kraschade i höstas, så nu får jag samla nytt refernsmaterial.

Lycka till med nästa modell vad det nu blir (nyfiken)


Hej!

Det stämmer att jag var en flitig legobyggare i mina yngre dar. Jag kan inte minnas att det fanns någon julafton eller födelsedag till vilken jag inte önskade mig Lego. Det finns några fotografier kvar av MOC-er från den tiden, ska försöka scanna in dem vid tillfälle.

Förlagor till mina lok är helt enkelt allt som jag har kunnat hitta på nätet, vilket ibland inkluderar ritningar. Men mina modeller är inte 100% skalenliga; vid konfliktsituationer i designen har jag gått på det som ser mest “slickt” ut. Till exempel är flera av dem en liten smula ihoptryckta på längden.

Jag har redan avslöjat det för Jörgen Andersson, så jag kan ju nämna att nästa projekt har med Malmbanan att göra. Så håll er borta därifrån! ;) Det kan dock ta ett tag innan det blir färdigt.

Mvh Martin



Message is in Reply To:
  Re: A Steamer with a Boiler that actually is Round
 
(...) Sorry This was ment for the Swedish speaking group lugnet.loc.se /Mattias (18 years ago, 20-Feb-06, to lugnet.loc.se, lugnet.trains, FTX)

2 Messages in This Thread:

Entire Thread on One Page:
Nested:  All | Brief | Compact | Dots
Linear:  All | Brief | Compact
    

Custom Search

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR