To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 2768
    Re: Halva priset på Lego —Tommy Eriksson
   (...) (19 years ago, 19-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Andreas Löfgren
     (...) Aj aj, otur... Tror det gäller alla butiker. Reklambladet ligger utlagt på webben (se sista sidan): (URL) (19 years ago, 19-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Olof Dahlberg
   (...) TRU har väl någon slags prisgaranti? Ta med kvittot dit, om du har vägarna förbi så kanske du får igen pengar, och då kan du ju köpa en till :-) Olof (19 years ago, 19-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Tommy Eriksson
   (...) Fast så ofta är jag ju inte i örebro som ju ligger 4 mil från mig. Ska fråga morsan vad hon tror. Det blir ju hon som får köra ändå. Fast jag tar nog pengarna för mitt sorteringssystem lär sticka all värdens väg som det är. (19 years ago, 19-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Tommy Eriksson
   (...) Dom har en prisgaranti. Från deras hemsida (...) Så det kan gå. (19 years ago, 19-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Andréas Rootzén
   Är lite sur över att de inte har någon butik här i Jönköping. ...hade ju varit fint att köpa när det var så billigt. Ringde till Göteborg och kollade ...de hade 23 st 8421 inne så alla kan ju inte gå innan...funderade på om jag skulle be syrran att (...) (19 years ago, 21-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Tommy Eriksson
   (...) Håller med det har varit lite väl dåligt med inlägg på ett tag. Var är alla? Det blir ingen rabatt för mig. Jag kan inte ta mig till affären i tid. (19 years ago, 22-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Andreas Löfgren
   Phew, nu har man varit på toys r us och trängts. :-) Hade möjlighet att flexa ut en stund på jobbet så jag passade på att åka dit till kl 10 när de öppnade. Det var nog tur för gisses vad mycket folk det var... bara i lilla Gävle, kan tänka mig (...) (19 years ago, 22-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Henrik Johansson
   Själv stegade jag in på Toys r Us vid Marieberg (Örebro) kl 10:15 på torsdagen... Då var kalabaliken redan i full gång! Hur mycket folk som helst, de allra flesta med kundvagnar till brädden fylda av LEGO-kartonger. Själv hadde jag varit där och (...) (19 years ago, 23-Sep-05, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Halva priset på Lego —Eric Hampusgård
   (...) Misströsta inte än. Jag pratade med en av de anställda på TRU här i Linköping och de väntade in en ny leverans från LEGO någon gång under fredagen så att de skulle kunna fylla på till helgen. Det är nog en bra idé att ta en sväng i eftermiddag (...) (19 years ago, 23-Sep-05, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR