To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1939
  Mitt Julpyssel...
 
God Jul och Gott Nytt År! Tänkte dela med mig av mitt 'julpyssel' jag sysslat med under julledigheten. Jag har en tid haft ett 32Mb USB minne som höljet börjat ge upp på, så jag behövde tillverka ett nytt hölje och LEGO fantast som man är gick ju (...) (21 years ago, 29-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Mitt Julpyssel...
 
(...) Detsamma! (...) Men jag har en kommentar: Ska man modifiera LEGO, är det en lämplig färg iaf... (...) Måste du? Går det inte att ha något stöd i botten? (...) Men det är ju strålande! Så borde alla USB-minnen självklart vara designade. (...) (21 years ago, 29-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Mitt Julpyssel...
 
(...) Likewise. (...) Har du varit ledig? :) (...) Förmodar att du köpt dem i pick-a-brick i Chicago? Menar du att det inte fanns någon annan färg i 1 x 3? :) (...) Ah, som Tore skrev, så ska det vara! /Tobbe som är åter på jobbet idag och på (...) (21 years ago, 30-Dec-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Mitt Julpyssel...
 
(...) Vad kallas det annars? :) (...) Japp, det var den enda färg som fanns om man ville ha 1x3, tråkigt men sant, jag var i och för sig glad att de hade något i 1x3 väg så man slapp offra andra bitar! (...) Tack, eller något. :) (...) Precis! (...) (...) (21 years ago, 30-Dec-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR