To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1590
    Legoträff var? —Ralf Jonasson
   Hej Har läst lite om ev. Legoträff och undrar som nybörjare vad som händer där och var det är aktuellt att den äger rum? /Raffe (21 years ago, 25-Aug-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff var? —Tobbe Arnesson
   (...) Hej! Platsen är helt avhängigt av organisatören och hittills har det varit på två ställen; Hemma hos Anders i Eskilstuna två gånger och hos mig i Ludvika två gånger. Den jag tänker hålla i höst blir i Ludvika, förhoppningsvis i en nedlagd (...) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff var? —Pehter Abrahamsson
   (...) Tjena (...) Fräckt (...) Det är den stora frågan, det dröjer inte länge förrens almanackan fylls med diverse aktiviteter. /Pehter (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff var? —Anders Isaksson
   (...) Behövs inget speciellt 'rymdlego' för det. Vanliga bitar kan bygga allt! -- Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (21 years ago, 26-Aug-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoträff var? —Tobbe Arnesson
   (...) Instämmer! Speciellt månbas är snällt på vanliga bitar. Dessutom finns det väl inga specifika rymdlegobitar? Kollar man i .space så är det mesta byggt av det mesta, så att säga :) /Tobbe (21 years ago, 27-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR