To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1237
  Re: Grattis
 
(...) Tack, tack. (...) Jag kikade på några nya set i affären i fredags. SW-miniseten är rätt OK fast 59:-... Jag väntar på att 4101 Creator "djur" ska dyka upp (S@H säger "Not availible in this country" vilket indikerar att setet finns i databasen (...) (22 years ago, 13-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Grattis
 
Hej igen! (...) Jag menar bendesignen på modellen som har sk "bananben",de vanliga minifig benen är det absolut inget fel på. Som sagt så är det inte mycket skoj på gång nu i början på 2003 men man får väl se, ett Sagan Om Ringen-tema tror jag (...) (22 years ago, 14-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Grattis
 
(...) Äh! Sagan om ringen är ute nu! Vi hade ju Sagan om ringen-tema redan på fjolårets LEGO-träff hos Isakssons. :) /Tommy (som hoppas kunna få tag i ett jobb snart, så han kan lägga en beställning på "Main Street") (22 years ago, 14-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Grattis
 
"Tommy Larsson" <tommy_la@telia.com> skrev i meddelandet news:005101c2bc00$6c...@tommys... (...) Sagan om Ringen är *aldrig* ute!!! Men Lego kommer inte att göra något på det temat, eftersom det var någon klon som köpte licensen... Vi får bygga (...) (22 years ago, 14-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Grattis
 
(...) Med tanke på att böckerna skrevs för 50 år sedan, nej! (...) LEGO säger aldrig hur de tänkt i ärenden men den populäraste teorin är att de valde Harry Potter framför Sagan för att HP vänder sig till samma målgrupp som LEGO. (...) Det beror på (...) (22 years ago, 15-Jan-03, to lugnet.loc.se)

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR