To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / 1226
    Legoporr - orsak till avsked —Tobbe Arnesson
   Ibland undrar man... Legoporr - orsak till avsked (2003-01-07 16:11) Kommunanställda i Wales riskerar att sparkas för opassande e-post med legoporr. (URL) till Jocke som skickade länken. Hälsar Tobbe som ska flytta till större lägenhet och har (...) (22 years ago, 8-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        SV: Legoporr - orsak till avsked —Tommy Larsson
     (...) Tur att man inte har något jobb då. *klickar vidare bland länkarna under kommentaren till artikeln* Blir man kickad för det här i Wales, så är det nog dags för arbetarna att ta till vapen mot förtrycket... /Tommy (22 years ago, 8-Jan-03, to lugnet.loc.se)
    
         Re: SV: Legoporr - orsak till avsked —Tobbe Arnesson
     (...) Nummer två av dem är bortfiltrerad genom ABB's brandvägg: Problem Report Access denied to the system by SmartFilter. Message ID SMARTFILTER_DENIED Secure Computing Problem Description Your system was configured to deny access to the requested (...) (22 years ago, 9-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoporr - orsak till avsked —Tore Eriksson
   Det är klart, i Storbritanninen har de väl inte lika starkt anställningsskydd som här i Svedala... Som vissa kanske känner till, har jag jobbat som IT-support. En av de knepigaste uppgifterna var att se till att företagets IT-policy någotsånär (...) (22 years ago, 8-Jan-03, to lugnet.loc.se)
   
        Re: Legoporr - orsak till avsked —Tobbe Arnesson
   (...) Jo, vi har det bra - egentligen :) (...) Det slipper i alla fall jag ta hand om som tekniker, fast det är klart man stöter på det med jämna mellanrum - speciellt de som lyckas öppna diverse webläsarfönster som inte går att stänga ned igen. (...) (22 years ago, 9-Jan-03, to lugnet.loc.se)
 

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR