To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3325 (-5)
  Re: Modulbaserad Borg i mikroskala
 
(...) Tackar och bockar. (...) Stickfigs är perfekta för storleken på min LEGO-samling. Jag kommer inte ihåg nu vem det var som myntade konceptet, men söker du på stickfig här på lugnet, speciellt i (URL) så får du många träffar och designidéer. (...) (15 years ago, 9-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Modulbaserad Borg i mikroskala
 
(URL) - grymt bra gjort!!! Jag kände inte till konceptet med "stickfigs" innan, dom är väldigt coola. Hela borgen är snygg och välbyggd, och hästarna (+ den lilla grisen som går sist lol) är bra också! Om en SW-nörd som jag får komma med ett förslag (...) (15 years ago, 9-Jan-09, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Modulbaserad Borg i mikroskala
 
Över julhelgen roade jag mig med att göra en liten modulbaserad borg i (ungefär) halv Classic Castle skala (jag har inte så mycket bitar, så i helskala skulle jag inte ens kunna bygga två moduler). (URL) kan alltså inte ställa in minifig:ar, utan (...) (15 years ago, 5-Jan-09, to lugnet.loc.se)
 
  Re: God jul & Gott nytt r
 
God jul och gott nytt år alla! I Linköping så snöade det på julafton. Nu är jag tillbaka i Skövde. Jag fick i alla fall en julklapp som rasslade på det klassiska sättet när man skakade den. :-) /Tommy (15 years ago, 31-Dec-08, to lugnet.loc.se)
 
  Januarinyheterna nu på S@H
 
Jag hoppas att ni har några slantar kvar efter all julklappshandel. För i skrivande stund så ligger, åtminstone större delen av, LEGOs januari-nyheter ute på S@H. /Johan (16 years ago, 26-Dec-08, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR