To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3265 (-5)
  Mikro Vestas Vindkraftverk
 
Om man inte kan fixa det stora så kan man alltid bygga ett mindre :-)! Ledsen för de otillåtna byggteknikerna! (2 URLs) Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Flera bra bilder på det som du bygger är det du är skyldig oss svenska AFOL´s :-)! MVH Micke (URL) (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Någon som har...?
 
(...) Fick en trevlig överraskning med posten idag. En miljon tack till Mikael Sjöstedt för de 100 st mörkröda 1x1 tiles:en!! Hur mycket blir jag skyldig för dem? /Johan (16 years ago, 11-Nov-08, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 4999 Vestas
 
Jag byggde en exakt kopia, ville verligen ha "the real deal"! Nu står den och lyser & snurrar i sovrummet. Micke (URL) (16 years ago, 10-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: 4999 Vestas
 
(...) PF-lamporna lyser rätt bra. Vill man ha mer av ett spritt sken, som från en vanlig glödlampa, tror jag att de gamla 9V-lamporna är bättre.(Om man har uttrymmet att montera dem vill säga). En nackdel är att man behöver ett hål som är runt två (...) (16 years ago, 10-Nov-08, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR