To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *3060 (-5)
  Re: Plocklego på BR
 
(...) Här i Örebro fanns det gröna träd på en liten PaB i BRIO-butiken (och en massa vanliga bitar, förståss) Påsarna var väldigt små dock. Olof (18 years ago, 1-Nov-06, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Plocklego på BR
 
(...) Japp, Pick-a-Brick. (18 years ago, 31-Oct-06, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Plocklego på BR
 
(...) Pick a Brick alltså? (som på Legoland) Det låter ju alldeles jättetrevligt om så skulle vara fallet.. måste ta mig dit nästa gång jag kommer till Stockholm då... Tack för tipset! (18 years ago, 30-Oct-06, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Plocklego på BR
 
Gick förbi Gallerian i Sthlm häromdagen och såg att BR där har plocklego! Inte så jättemycket, men det fanns ju en del sjyssta delar. Kanske gammalt, har inte varit där på ett tag, men men. De har också en massa annat lego, så kan vara värt ett (...) (18 years ago, 30-Oct-06, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Nygammalt problem att fundera på...
 
(...) Välkommen. Trevliga projekt...armborstet var väl det som jag fastande för...Antar att Tobbe och Harri skulle uppskatta din cykel. Åldern är inget du ska hänga upp dig på...det är intresset och viljan som är viktigast...och den verkar du ju ha. (...) (18 years ago, 26-Oct-06, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR