To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2890 (-10)
  Re: Lucia is here
 
(...) (19 years ago, 12-Dec-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Lucia is here
 
(...) A few folks in the USA will have heard of the St. Lucia pageant, but not a lot. I happen to like learning about winter celebrations from all over the world, so I for one HAVE heard of it. I like your figures very much - the detailing is great, (...) (19 years ago, 12-Dec-05, to lugnet.build, lugnet.loc.se)
 
  Re: Lucia is here
 
(...) Hej på er mitt i vintermörkret I morgon är det Lucia och då skall det spridas ljus i mörkret är det meningen. Hoppas ni även får se ett riktigt tåg imorgon och blir bjudna på glögg, pepparkakor och lussekatter /Mattias (19 years ago, 12-Dec-05, to lugnet.loc.se)
 
  Bättre sent än aldrig?
 
Så har även jag i ett anfall av flit lyckats lägga upp lite bilder från SWELUG 8. Dessutom finns där numera foton från SWELUG 7 och som en liten bonus bilder på mina legobyggen från juli förra året. Allt finns att beskåda på brickshelf: (URL) (19 years ago, 29-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Är även hjälmen Lego?
 
(...) Tack...jo det såg jag ...lite klumpigt formulerad fråga kanske...det var ju visiret jag menade...men å andra sidan ser det mer ut som om den transparenta biten är hjälm och visiret sitter på insidan och dessa då kommer från R2-D2... Inte har (...) (19 years ago, 28-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Är även hjälmen Lego?
 
Hej! Det ser ut som om hjälmen är gjord av delar till droid development kit 9784, delarna 51ps1 och 51ps2. Vad själva visiret är gjort av vet jag inte i nuläget. /Anna (...) (19 years ago, 25-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Är även hjälmen Lego?
 
(URL) någon om den transparanta hjälmen verkligen är Lego? ...för i så fall är det en intressant bit som jag inte har ; ) /Andreas (19 years ago, 25-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Nä faktiskt inte ...allt är gjort av technicaxlar med förlängare och krysstag för att hålla det stabilt...den väger knappt någonting i jämförelse med hur hög den är...men visst är det lite krafter i omlopp...problemet är mest att den bara är (...) (19 years ago, 24-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Tidningsartikel om mitt lego
 
(...) OK, det betyder nog att du är den vidast publicerade AFOL:n i Sverige! Jag har varit omnämnd i Ny Tekniks CAD-bilaga för några år sedan. men den har betydligt mindre upplaga. (19 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Största bygget? (Var: SWELug8 + 8421 (Kranbilen))
 
(...) Måste bli en grym belastning på bitarna i understa lagret, eller...? /Tore (19 years ago, 23-Nov-05, to lugnet.loc.se, FTX)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR