To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2790 (-5)
  Re: LRW ett måste!!!
 
(...) Jag är sugen på LRW, månbas av moduler (ev med monorail), borg av moduler, blindbygge, byteshörna, kul att se ev projekt på g...och säkert något mer...är lite tom i skallen just nu. Ser fram emot en träff och hoppas att jag ska kunna åka med (...) (19 years ago, 19-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klubbartikel
 
Godafton, alla. Jo, nu har jag skickat in en liten artikel. Vi får väl se vad som kommer med :-) Olof (19 years ago, 19-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: LRW ett måste!!!
 
Hej Allihopa Jag får väl be alla som är intresserad av att komma på legomötet i Stockholm den 29-30 Oktober att skriva vad de är intresserade av att göra på mötet typ LRW,ULV,MicroCastle moduler,Byggning av någon sats med förbundna ögon etc så får (...) (19 years ago, 18-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klubbartikel
 
(...) Jag har inte ricktigt hängt med i denna diskutionen, men om det skulle handla om från början till nu, så tycker jag LRW ska stå med, visst det har bara varet en tävling, men om man gämför med alla andra LRW jag hittat på nätet så är vi lite (...) (19 years ago, 18-Aug-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klubbartikel
 
(...) Hängbro på 7 m kan ju vara värt att ta med...ska kolla om jag har någon bild på microstaden...mejlar i så fall...så förhoppningsvis får du från fler håll och kan välja på flera. /Andreas (19 years ago, 18-Aug-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR