To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2745 (-10)
  Re: Alternativ til ULV konkurranse?
 
(...) Norrmän och danskar är mycket bättre på att förstå svenska än svenskarna är på deras språk. Detta har sin naturliga förklaring i att det på norsk och dansk TV visas en hel del program på svenska, men inte tvärt om. Gällande andra tävlingar för (...) (19 years ago, 7-Jul-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: .loc.se-sidan
 
(...) That would be me. Men jag har inte haft så mycket tid över för det här stället på ett tag :/ (...) Svaret är "ja" på båda frågorna :-D /Tobbe (19 years ago, 7-Jul-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Snart dags före Legoland!
 
(...) Och så var man tillbaka igen. Åter till jobbet en vecka innan nästa semesterdel tar vid. Köpte nästan inget Lego på Legoland, en liten påse med godis bara (Se min andra post om fynd i Lund). Barnen stortrivdes i alla fall (6-åring, 15-åring + (...) (19 years ago, 3-Jul-05, to lugnet.loc.se)
 
  Fynda på Åhlens (i varje fall i Lund)
 
På väg hem från Legoland stannade vi några dagar i Lund. På Åhlens hade dom rea på Lego! Vi fyllde på vårt förråd med: 7531 Clikits 99:- 4099 Designer, fordon, 90:- 4100 Designer, Mecha, 90:- ordinariepris 200:- eller mer. (19 years ago, 3-Jul-05, to lugnet.loc.se)
 
  Pick a Brick JÖNKÖPING!
 
...jo jag hörde det på lunchen och åkte dit direkt efter. Det var på Playplanet på Rosenlund...inget jättespeciellt men det var en del bitar...två ynkliga påsar 49 resp 79 kr som man fick fylla. Köpte inget men gjorde en liten lista som jag ska (...) (19 years ago, 23-Jun-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Paypal
 
(...) Höll för mig att man inte får ta skicka mer än en viss mängd + det man får ta emot...dock fattar jag inte varför de gör skillnad på pengar som är på ett konto och skickas eller pengar som dras från ett kort och skickas...det syns väl inte hos (...) (19 years ago, 22-Jun-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Paypal
 
(...) Tjenare! Jo, Papal har två typer av konton, "Personal" och ... nåt annat. "Personal"-konton får man inte använda för att ta emot kortbetalningar, och inte hur mycket som helst andra pengar heller. Anledningen att inte ha den andra sorten är (...) (19 years ago, 22-Jun-05, to lugnet.loc.se)
 
  Snart dags före Legoland!
 
På söndag åker vi (familjen) iväg mot Danmark, på tisdag nästa vecka är vi i Legoland! Om någon annan råkar vara i faggorna då, så hör av er före lördag midnatt, så kan vi ju bestämma att ses vid någon lämplig legobit... (19 years ago, 22-Jun-05, to lugnet.loc.se)
 
  Paypal
 
Har sett att en del inte vill ha betalt med paypal som är anslutet till kreditkort...Varför??? Gör det någon skillnad? Kan det vara att man betalar någon % extra?...nått borde det vara iaf. MVH Andréas (19 years ago, 22-Jun-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Alternativ til ULV konkurranse?
 
(...) Enligt vad jag har förstått när det gäller att förstå de nordiska språken så är norrmän bäst, följt av svenskar och danskar. Jag förstod det mesta av din post men inte det ordet. Fast kjöre låter likt köra så jag trodde det hade nått med (...) (19 years ago, 20-Jun-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR