To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2675 (-5)
  Re: Betalningsalternativ för s@h
 
(...) Glömde bort den här tråden och såg den först nu. ÄR dom pålitliga. verkar lite mysko att det där med förskottsbetalning. Sjyssta priser men vågar man. (19 years ago, 28-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bollpump
 
Tyckte inte att pumpen såg så bra ut men efter ha kollat på filmen förstår jag hur enkel och genial den är. (19 years ago, 27-Apr-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Robot Wars
 
(...) att det faktist blir tjatigt. Hur som konstaterade han att det nog kan gå att få en sådan att röra sig, men inte genom att falla frammåt utan att ramla som en normal människa går utan mycket mycket långsamt. Så fighten blir nog lite tråkig ;) (...) (19 years ago, 27-Apr-05, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Bollpump
 
Det verkar som du har alldeles för mycket att göra. Skicka genast isd:n till mig så jag kan bygga den innan du blir utbränd. :) Nåväl gällande kulbana så tänkte jag slå till på en uppsättning kulor från hobbex i samband med andra saker. Det verkar (...) (19 years ago, 27-Apr-05, to lugnet.loc.se, FTX)
 
  Re: Sökes: Kvinnliga minifiggar...
 
(...) Hår är mycket välkommet. Med rätt frisyr blir ju även en vanlig smiley en godtagbar flicka. Också 'klänningar', typ den nedre på (URL) Anders Isaksson, Sweden BlockCAD: (2 URLs) (19 years ago, 26-Apr-05, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR