To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2210 (-10)
  Re: Ny medlem
 
(...) Hoj! (...) Välkommen! (...) Just nu är det väl lågsäsong så det stänker om det (bokstavligen, från himlen). Fast till hösten är det väl dags igen, hoppas jag :) Hälsar, /Tobbe (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Lösvikt igen.
 
(...) *evil grin* (...) Visste inte ens att de öppnat :) /T (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Lösvikt igen.
 
(...) Argh! Och jag som har tvättdag idag!! Du var inte förbi och kikade på ICA Maxi om de hade något LEGOsortiment? (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Ny medlem
 
Hej och hallå där! Nu är jag med också. Jag undrar om någon träff planeras snart. Olof (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Lösvikt igen.
 
Hoj! Var in på Barnens Hus, Borlänge, i lördags och de har börjat med lösviktslego igen. Hittade bl.a. svarta 1 x 14 Technic klossar och gråa stora kvartspaneler. Var där med en bunt folk så jag tordes bara leta ihop en påse... /Tobbe (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Legoland hittar borttappade barn med e-etiketter
 
Smart, om det inte laggar för barn kan röra sig fort :) Det skulle behövas ett liknande system för gubbarna & gummorna på Ge-Kås i Ullared :-D (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Klorin funkar verkligen!
 
(...) LOL! Själv provade jag med spädd klorin och det enda det lyckades med var simhallseffekten... /T (20 years ago, 23-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Legoland hittar borttappade barn med e-etiketter
 
Computer Sweden: (URL) nu kan jag posta igen, få se hur länge det håller sig denna gång.. ;) (20 years ago, 22-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Klorin funkar verkligen!
 
Så har även jag testat att lägga en kraftigt missfärgad bit i koncentrerat Klorin några dygn. Och se, den gamla, trasiga Modulex-biten har gått från gulbrunt till så gott som vitt igen. Enda biverkningen jag kan märka är att den omisskännligen (...) (20 years ago, 20-Jun-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: MSN
 
(...) Jag har uteslutande negativa erfarhenheter av MSN. Krångel, mer krångel och ännu mer krångel. Troligen har mina kortvariga medlemsskap resulterat i ännu mer spam i min mailbox också, fast sambandet går ju inte att bevisa. MSN - slipper jag så (...) (20 years ago, 20-Jun-04, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR