To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *2075 (-5)
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Jo! Tack för hjälpen. (...) Har du ork att prova igen? Jag har konfigurerat om 'bloggern' lite, och sänt upp en ny version av sidan. (...) Givetvis :-) Det är så det blir när man har flera olika templates... (inte fixat än) (...) Jag är van. (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: BlockCAD byter webadress!
 
(...) Sånt ska man inte be om :) (URL) har fel URL till bilden med den stora kyrkan: (URL) funkar inte länken till den heller: (URL) funkar sannolikt i exmpelvis IE men blir problem med "mer korrekta" webläsare som Mozilla. Går man in på exmpelvis (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  BlockCAD byter webadress!
 
Hallå! Eftersom jag har bytt ISP, så flyttar också BlockCAD-sidan på sig. Ny adress är (URL) ni har länkar till BlockCAD, så vänligen uppdatera dom. (Och om ni har tid kan ni väl beta-testa den nya adressen och påpeka eventuella fel) -- Anders (...) (21 years ago, 1-Mar-04, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Köpa technicdelar...
 
(...) Sannolikt är det de pappkartonger fulla med blandade bitar där man får rota själv och fylla en plastpåse. Man betalar per påse. Det var i var-och-varannan butik en snabbis i höstas men alla har slutat då det kostade mer än det smakade för (...) (21 years ago, 28-Feb-04, to lugnet.loc.se)
 
  Klodsfest 2004!
 
Hej alle LEGO fans, Den Danske LEGO klub Byggepladen er efterhånden nået op på 24 medlemmer, og hver måned støder endnu flere til. Så nu er tiden kommet til at afholde vores første klodsfest! Årets klodsfest finder sted i weekenden d. 27.-28. marts (...) (21 years ago, 28-Feb-04, to lugnet.loc.dk, lugnet.loc.se) ! 


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR