To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1840 (-5)
  Re: Artikel om LEGO-tävlingen i Leksand.
 
Den borgen såg ju rätt så standard ut. Synd att man inte fick se några närbilder. Det hade varit intressant att se om han gjort något mer än att "bara" bygga en borg utav tre fyra olika andra borg-modeller. Vi får se till att bjuda in honom till (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Artikel om LEGO-tävlingen i Leksand.
 
(URL) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: FTP för bilder (var: Full fart!)
 
(...) länge. Ja, gärna. Jag har en lämplig server, men de vägrar att ta emot fetepen om jag inte tunnlar den genom en SSH-länk. När jag gjort tunneln så vägrar fetepeprogrammet att prata eftersom jag inte kan koppla upp en lokal datalänk (eftersom (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: En ny AFOL i vardande?
 
(...) Hälsa att hon bär åren väl! :) (...) dem och sedan skriva kommentarerna. Under tiden får ni "stå ut" med de oediterade bilderna här (förvisso krympta till 1024): (URL) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: 40 kg LEGO for sejl!
 
(...) Hm, enligt mina egna pick-a-brick kalkyleringar går det 200 bitar på 400 gram. Det skulle betyda *funderar* 20.000 bitar! Isf. är det ett pris-per-bit av 21 öre. Sannolikt är det färre bitar för instruktioner, kartong och en del vägplattor (...) (21 years ago, 27-Oct-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR