To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1620 (-10)
  Re: SweLUG = lug.se?
 
(...) ?? I dag regnar det i alla fall. (...) Både för och emot... lug.se framhäver kanske Internet lite för mycket, en SweLUG kan ju fungera helt utan datorer... (...) Tja, semester + föräldraledigt börjar gå mot sluttampen (7 veckor borta från (...) (21 years ago, 7-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  SweLUG = lug.se?
 
Hallå i sommarvärmen! Om nu någon läser i detta forum i det här vädret har jag en tanke; Istället för att kalla oss SweLUG när/om vi någon gång lyckas organisera oss kanske vi ska kalla oss lug.se? Domänen är ledig, fast jag tänker inte regga den (...) (21 years ago, 6-Aug-03, to lugnet.loc.se)
 
  Tågväxlar på bricklink
 
Har lagt till 7856 och 7858 till min bricklink-shop. De är i oöppnade askar, men inte "wrapped" i plastfolie. (URL) Jonasson raffej@telia.com ===...=== (21 years ago, 24-Jul-03, to lugnet.loc.se)
 
  Järnvägsskenor 12V
 
Har hittat ett ställe som i åtminstone en vecka till säljer några 7858, 7856 och 7857. Alltsammans i MISB, dock utan plastfilm. Är det nåt man bör inhandla även om jag inte har (än) några tåg? Eller nån annan som är intresserad? /Ralf ===...=== Ralf (...) (21 years ago, 20-Jul-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SV: Ny Yahoo.com Group!
 
(...) Ja du, min första tanke var att de svenskar som ännu inte funnit Lugnet eller de lokala platserna kanske söker på ett som Yahoo Groups. Men det vore ju kul om der "originella" medlemmarna av lugnet.loc.se också kunde skriva en rad då & då. (...) (21 years ago, 8-Jul-03, to lugnet.loc.se)
 
  SV: Ny Yahoo.com Group!
 
(...) Varför vill man prata lego på mer än ett ställe? /Tommy (21 years ago, 8-Jul-03, to lugnet.loc.se)
 
  Ny Yahoo.com Group!
 
Hej! Jag har startat en svensk Yahoo grupp där alla som vill/kan kan prata LEGO mm. (URL) kravet är att man har ett Yahoo-användarnamn, men det är gratis att skaffa. Hoppas att så många som möjligt visar sitt intresse. /Sebastian :) (21 years ago, 4-Jul-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Danmark kom först :-(
 
(...) Vi var där 25-26/6. Mycket trevligt. Inte alltför mycket köer (5-35 minuter vid olika attraktioner). Jonatan (13) och Johannes (16) satsade mest på de avancerade åk-attraktionerna. Själv hade jag inte minsta lust att bli kringkastad av en (...) (21 years ago, 30-Jun-03, to lugnet.loc.se)
 
  Alla Treebeard pics uppe!
 
Hej! Alla Treebeard pics finns nu på mitt MOCpages account: (URL) kommentarer både på MOCpages och här! /Sebbe:) <=THE BLACK LEGION=> ______ /_ _\ /(_) (_)\ \ /\ / \ / IIIIII IIIIII www.geocities.com/cy...egion.html (21 years ago, 29-Jun-03, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Treebeard from Lord Of The Rings!
 
(...) Oooh! Very nice, and original too! He's actually my favourite carachter in the books. (21 years ago, 27-Jun-03, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR