To LUGNET HomepageTo LUGNET News HomepageTo LUGNET Guide Homepage
 Help on Searching
 
Post new message to lugnet.loc.seOpen lugnet.loc.se in your NNTP NewsreaderTo LUGNET News Traffic PageSign In (Members)
 Local / Sverige / *1055 (-10)
  Re: SWELUG?
 
Äntligen tebax från det stora landet i Öster. För er information var inte LEGO speciellt billig i USA, men lite blev det ju hem ialla fall. Uppenbarligen så är det en hel del som läser denna nyhetsgrupp men inte många som skriver i den (får ursäkta (...) (23 years ago, 4-Dec-01, to lugnet.loc.se)
 
  Lego till verkliga fyndpriser
 
Hej Jag hittade en ny Lego-affär med rena drömpriserna igår. Freeport (ett slags outlet) i Kungsbacka har en affär som enbart säljer Lego. Många helt otroliga priser. UCS X-wing för 799:- UCS TÍE Fighter för 599:- Landspeeder för 39:- Snowspeeder (...) (23 years ago, 30-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd!
 
(...) Den största anledningen var att de såldes för halva priset! Och att man får en snygg läder rustning. /Elin (...) (23 years ago, 27-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd!
 
Jag kan väl fylla på med att Mobilia, Mantorp har billigt lego. T.ex 8466 4X4 för 859:- (Citygross) 1100 bitar och de STORA däcken. Folk tittar lite konstigt när man står i kön med två under armen. eller RIS 1.5 för 1699:- (Brio) tyvärr måste man (...) (23 years ago, 26-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Modell med svensk förebild
 
(...) Jag såg modeller av Volvo på Miniland i Legoland: (URL) (den svarta t v) /Tore (23 years ago, 26-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: Fynd!
 
(...) Jäpp där så blev det ett impulsinköp när man hittade den. Jag som bara skulle in och titta... Fy på mig! Jag som sparar ihop till en Metroliner och litet annat smått och gott från S@H. (...) Och bruna stolar och trevlig minifig... Om någon (...) (23 years ago, 26-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Modell med svensk förebild
 
Hej Är det inte dags att det börjar komma lite modeller med svenska förbilder på BrickShelf. Jag har plockat fram en gammal dat-fil av ett Rc-lok som jag gjorde för ett antal år sedan. (URL) är lite större så jag vidgade spårvidden med en knopp från (...) (23 years ago, 25-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
Anders Isaksson skrev: (...) Jeg tjekkede lige SJ's websted. De vil køre mig til Eskilstuna og tilbage for 1.288 SEK. Man kan godt nok få en del LEGO for de penge, men jeg vil se om jeg kan arrangere en god undskyldning for alligevel at tage i den (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
Om vi vill få ditt folk till en träff runt tretondan så kanske inte LUGNET är det bästa kanalen. Just med tanke på hur lite trafik det brukar vara här. Jag har en lista på folk i sverige som har mailat mej om olika lego grejer. Vad sägs om att maila (...) (23 years ago, 22-Nov-01, to lugnet.loc.se)
 
  Re: SWELUG?
 
(...) Naturligtvis, men inte för mitt bankkonto... (...) Billund revisited, javisst, räkna med mig! /Tore (23 years ago, 21-Nov-01, to lugnet.loc.se)


Next Page:  5 more | 10 more | 20 more

Redisplay Messages:  All | Compact

©2005 LUGNET. All rights reserved. - hosted by steinbruch.info GbR